Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man gör Ramper husbil

Ramper tillåter familj och vänner med rörelsehinder att njuta av din mobil med dig hem. Detta DIY-vänliga projektet kräver inga speciella snickeri färdigheter eller något utöver normala hushåll verktyg. Hårdvaran är allmänt tillgänglig på byggvaruhus så att du kan bygga en ramp som gör ditt mobila hem att vara användarvänlig för alla dina vänner och familjemedlemmar, oavsett hur väl de kan klättra trappor. Saker du behöver
Måttband
Plywood Saw
2-av-2 timmer
Trä skruvar
Piano gångjärn
Drill
Grip tape

Visa mer instruktioner
1

Mät dörröppningen. Din ramp måste vara 1/2 tum mindre än dörrkarmen. Klipp din första plywoodskiva till denna storlek.
2

Bygg en 2-av-2 ram för din plywoodskiva genom att skruva din virket tillsammans. Skär 2-av-2 timmer till storlek och skruva fast dem med varandra för att skapa en ruta som passar 1/2 tum i på alla sidor av plywood. Tillsätt ytterligare 2-by-2 stöder var 6 till 8 inches genom att skruva 2-by-2 bitar som spänner över bredden på ramen. Skruva genom ramen till stöd för att säkra dem på plats.
3

skruven genom plywood och in i 2-av-2 timmer att fästa plywood till ramen.

4

ytterligare ramar och täcka dem med plywood. Bygga tillräckligt med individuella paneler för att skapa en lutning på 1 fot för varje tum av höjd rest. En plywoodskiva kommer att göra en 4-fot långa panel, vilket gör en ramp som lämpar sig för en 2 - till 3-tums uppgång. Skapa tillräckligt paneler att ta hänsyn till avståndet från golvet i din husbil till marken husbilen är parkerad på.
5

Fäst de individuella panelerna genom att fästa piano gångjärn till ändarna av plywood paneler. Välj gångjärn som helt öppna i båda riktningar så att du kan vika din ramp upp för enklare förvaring.
6

Täck toppen av sektionerna plywood ramp med griptape för dragkraft. Detta är en god säkerhetspraxis för dem i rullstol eller de som går upp och ner för rampen.
7

Placera rampen i rätt position och mät avståndet från marken till botten av rampen varje fot. Bygg en pyramid av 2-av-2 timmer till lämplig höjd, skruva ihop dem. Gör pyramiden blocken så att de passa väl in mellan utformningen av din plywood ramp. Etikett sidan av rampen och varje block så att du vet var varje man går.
8

Byggt en pyramid blocket för toppen av din ramp. Detta block måste vara samma höjd som avståndet från golvet i din husbil till den första trappan minus tjockleken på din plywood. Detta block förhindrar rampen från doppning eller böjning i toppen och gör den övre delen av rampen även med golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111844.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.