Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Fastsurrning propan tankar på en husbil

propan tankar är ett ofta använt verktyg för matlagning och värme när du använder en husbil trailer. Säkra dessa tankar ner är mycket viktigt, eftersom du inte vill ha dem rulla runt medan du kör, speciellt om du bromsar plötsligt. Regelbundna bungee stubin är inte säker, eftersom de kan bli spröda med åldern och är inte meningen att hålla känsliga, tunga föremål på plats, såsom propan tankar. Det finns gasflaska fasthållningsbyglar och byggsatser fäste för att hålla propan tankar på plats på ett säkert sätt. Saker du behöver
fasthållningsbygel kit eller Tank konsol
Gasolflaskan
Visa fler instruktioner
fasthållningsbyglar
1

Köp en satt av gasflaskan fasthållningsbyglar. Dessa är tunna, metallfästen som är rak med undantag för en lätt båge på en ände som passar mot propan tank och en krok-liknande kurva på den andra änden används för att greppa tanken. Dessa finns tillgängliga på butiker RV specialitet och online distributörer.
2

Placera din propan tank på främre trailern fästet där den fäster din bil. Detta kommer att vara på den främre delen av din husbil.
3

Grip en av de fasthållningsbyglar. Placera hooked änden så att det hakar i en av de bästa öglor propan tank, nära ventilen och precis nedanför själva toppen av gasolflaskan.
4

Placera den andra änden ner mot marken och genom ett av hålen i din dragkrok konsol. Sätt brickan på änden av fästet på undersidan av släpvagnen fästet. Säkra detta syfte på plats med hjälp av vingmuttern och att skruva fast den på änden av den nedhållande fästet i en medurs riktning. Se till att muttern sitter tätt.
5

Placera andra fästet på den motsatta sidan av propan tank på samma sätt.
6

Anslut propan tanken till husbil. Addera Tank Bracket Kit
7

köpa ett kit tank konsol från en RV specialitet butik eller online återförsäljare. Detta kommer att se ut som en fyrkantig metall fäste med en metall bilbälte eller två.
8

Placera din konsol på framsidan av din släpvagn. Använd bultar och muttrar för att fästa fästet kit på plats tills ombonad.
9

Placera din propan tank på fästet. Fäst den på plats genom att dra åt de runda fästet "säkerhetsbälten" som är knutna till satsen. Om det finns två av dessa konsoler, dra åt dem båda.
10

Anslut din propan tank till sommarlägret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111840.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.