Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man håller den fräsch vattentanken i min trailer Safe från Frysning Medan den är i bruk

Även en släpvagn hemma ger många fördelar jämfört med traditionella hem, hindrar sin konstruktion dem från att effektivt slåss vinterväder på samma sätt som traditionella hem göra. Lyckligtvis finns det ett antal olika sätt att bekämpa frost och att kostsamma skador inte sker till släpfordonets rör, ventiler och tankar. På detta sätt är de pengar som sparas genom att utnyttja en släpvagn inte spenderas på att göra reparationer på släpvagnen. Saker du behöver
Heat Tape
RV frostskyddsmedel Sockel
Tankvärmare
Visa fler instruktioner
1

Säkerställ att alla rörledningar i släpet är täckt med värmetejp. Värmen bandet kommer att se till att, oberoende av utetemperaturen, närmar sig vattnet som strömmar genom rören och in spillvattentank aldrig frysa. Var mycket försiktig när du installerar värme tejp, eftersom det i grunden är en uppvärmd elektrisk tråd.
2

Blanda frostskyddsmedel in med vattnet i färskvatten tank och låt frostskyddsmedel att arbeta sin väg genom vagnens VVS-system. Kontrollera att frostskyddsmedel är den rosa, nontoxic RV typ och inte den mycket giftiga frostskyddsmedel konstruerad för användning med bilar. Dock bör du ändå aldrig använder släpets vatten för att dricka eller laga mat efter RV frostskyddsmedel har införts som smaken och lukten av vattnet kommer att ändras av frostskyddsmedel. Alltid se till att ett tillräckligt utbud av buteljerat vatten finns i trailern innan du använder frostskydd i VVS-system. Du kan också välja att använda frostskyddsmedel endast i de grå och svarta vattentankar för släpvagn, om dessa tankar är separat från en dricksvatten tank.
3

Wrap lister runt utsidan av trailern att förhindra att kall luft och drag från frysning tankarna. Installationen av sockeln är en viktig del av vinterförvaring en släpvagn, eftersom det hindrar vintern elementen från att göra isblock ur cisterner placerade under en trailer.
4

Installera en värmare direkt på utsidan av tanken för att säkerställa att vätskan inuti aldrig närmar frysning. Medan en värmare kan vara kostsamt, kan det förhindra kostsamma skador på släpvagnens tankar och VVS-system. Var säker på att det är en värmare som utformats speciellt för sådana ändamål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111839.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.