Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur får man taggar på en husbil med ingen titel

Om du har en husbil som inte har ett fordon titel eller några taggar och du kör husbilen , kan du få in stora problem med din lokala polismyndigheter om du är fångas . Köp taggar och en titel genom att besöka din lokala avdelning av motorfordon . Varje DMV har sina egna specifika krav för inköp av taggar och titlar , så se till att kontrollera den här informationen på den officiella DMV sida för ditt tillstånd innan du går till det lokala kontoret . Instruktioner
1

Samla lämplig legitimation och handlingar för din husbil . Många DMV kontor kräver att du få bevis på att du äger husbilen , utfärdas från generalagenten eller tidigare ägare av husbil , samt ett giltigt körkort i den stat där du bor . Du behöver också försäkringsbevis , ett bevis på att husbilen har passerat ett utsläpp test i ditt tillstånd , och ditt bevis på uppehållstillstånd , bland annat dokument . Kontrollera din lokala DMV webbplats för denna specifika informationen innan du reser till DMV .
2

Besök din lokala DMV kontor , och be en anställd om titeln och taggar ansökningsblankett .
< br > 3

Presentera rätt dokument och identifiering till DMV staffer .
4

betala avgifterna för taggar och titel . Du kommer att ges ut taggarna direkt . Din titel kan skickas till dig i den kommande veckan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111838.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.