Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Nackdelar att lagra en husbil på grus

De flesta husbilar används uteslutande för fritidsändamål, och inte används under hela året. Under de tider de är inte används, måste husbilar förvaras av offentliga gator om du bor i en stad som förbjuder att låta dem sitta på gatan. Vanligtvis innebär det att parkera den på en uppfart, men ibland är det här alternativet inte är tillgängligt. I detta fall vissa parkera sina husbilar över en sektion av marken täckt i grus. Detta fungerar, men det har sina downfalls. Grus slutar inte Läckor
Vinterförbereder din RV för att förhindra läckage.

Om du är parkering en husbil, med en förarhytt fäst till boyta på grus, måste du tänka på att gruset inte kommer att stoppa eventuella vätskor som kan läcka från motorn från att sippra in i marken. Dessa vätskor inkluderar bensin, diesel och motorolja. Om det finns en allvarlig läcka, kan det lakas potentiellt i grundvattnet. Om grus pad är på din egen egendom, överväga att använda någon typ av plast barriär eller liner under gruset specifikt för att fånga spill. Är dåligt för Däck
Kontinuerlig
Grus och lera exponering för lera kan orsaka torr-röta i däcken.

smuts under grus kan lätt förvandlas till lera på den första stora regn, speciellt om det inte är staplade tjock nog. Mud är en naturlig dehydrator, och kan sakta torka ut gummit på husbil däck om den inte tas bort. Detta kallas "torr-röta." Däck kan förstöras på bara en säsong av kontinuerlig lera exponering.
Grus dynor kan på ojämna Earth
Grus kan köpas i olika storlekar.

Grus är ofta gånger spridda över nakna jorden som inte har packat ner. Om du lagrar en husbil, som inte har en förarhytt och istället dras med en hake, måste du placera korta plankor av trä eller ens betongutläggare under stativ eller domkraft som stöder framför husbilen. Detta säkerställer att domkraften inte kommer att sjunka ner i marken med tiden.
Grus kan locka skadedjur
Underskatta inte möss --- de kan lätt och snabbt angripa en tom husbil.

grus kuddar kan locka skadedjur och gnagare, såsom myror och möss, vilket kan ta upp hemvist i din husbil medan det lagras. Dessa djur naturligt håla genom marken, och en tom husbil är ett utmärkt läge för ett angrepp. En mus angrepp kan förstöra klädsel, skåp och golv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111835.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.