Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man håller en husbil Delar från Frysning

De enda saker som kan frysa på en husbil är färskvattentank, septisk tank och rören. Så länge värmen är på i husbilen, kommer delarna fryser inte. Men om de har ingen värme under några timmar i kylig väderlek, kan vätskan i dem frysa och orsaka rören eller förvaringstankarna att brista. Septisk och sötvatten spillvattentank skall alltid tömmas efter varje resa, i frost, förr snarare än senare. Instruktioner
1

Öppna färskvattentank s avlopp. Låt allt vatten rinna ut. Lämna avloppet öppet.
2

Slå på alla kranar för att säkerställa att det inte finns något vatten i rören till de sänkor. Slå inte på vattenpumpen, eftersom det inte finns något vatten att pumpa ur tankarna, eftersom du bara tömde den. Lämna kranar öppna.
3

Se till att det inte finns någon vätska i toaletten. Färgdrag och skölj spakar för att se inget vatten kvar i rören och slangarna till toaletten.
4

Töm septiktank vid en auktoriserad dumpning station. Det är olagligt att dumpa avloppsvatten på marken. De flesta campingplatser har en dump station. Beroende på var du bor, du kan också ha en ovan jord tie-in till din septiktank. Om så är fallet, kan du tömma septisk uppsamlingstank direkt i din septisk
5

Stäng septisk tank och sötvatten tank -. Kan du glömma att de var öppna nästa gång du använder dem, så det är bättre att stänga dem. Allt vatten och avlopp är ur de tankar och rör, så de kommer inte att kunna frysa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111834.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.