Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man registrerar ett Camper i Massachusetts

Massachusetts möjliggör online förnyelser av registreringar, men du kan inte registrera ett nyförvärvade husbil eller annat fordon för första gången på nätet. Planerar att besöka ett kansli för motorfordon kontor. Proceduren för registrering av en husbil eller husbil är densamma som proceduren för att registrera en bil. Statlig lag hänvisar till campare som "auto hem" och kräver registrering. Om du inte betala moms direkt till en Massachusetts återförsäljare, måste du betala statens moms - 6,25 procent vid tidpunkten för offentliggörandet - när du registrerar husbilen, tillsammans med registrering och titel avgifter. Instruktioner
1

Få en RMV-1 form en ansökan om registrering. Om du köpte husbilen från en Massachusetts återförsäljare, måste du återförsäljarens underskrift och han kommer sannolikt att ge och fyll i formuläret. Om inte, får den tvåsidiga formulär online från kansliet av motorfordon hemsida.
2

Slutför RMV-1 formulär om dealern inte. För en husbil, bocka av "Auto Start" när du kommer på fråga 9 på typ av registrering. Fyll i formuläret för hand eller på dator. I båda fallen, skriva ut det på 8 1/2 tum med 11 tums vitt papper. Registreringsenheten skall avvisa formuläret om du lämnar in den på fel typ av papper eller om formuläret inte är läslig.
3

Ta formuläret till ditt försäkringsbolag agent för att få det stämplat och undertecknat . Detta ger bevis på erforderlig Massachusetts försäkring.
4

Gå till ett register kontor med formuläret, verifikationer och pengar för att betala de avgifter och tillämpliga skatter. Du behöver ursprungsintyget för ett nytt fordon. Om det inte är nytt, behöver du den tidigare ägarens titel och återförsäljare omställning om tillämpligt, eller köpebrevet och bevis på sista registrering för ett fordon gammal nog att vara undantagna från textning.
5

slutföra transaktionen vid magistraten. Du får dina tallrikar, en dekal som visar utgångsdatum och registreringsbevis. Registret kommer att skicka den nya titeln för dig eller lienholder inom sex till åtta veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111831.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.