Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man monterar en vattentank på en Trailer

Mest fritidsfordon, eller husvagnar, har tre vattentankar. Den grå vattentanken är en avloppstank för avrinning från handfat och dusch. Den svarta vattentanken är en tank för toalett spolar. Sötvattentanken ger vatten för sänkor i kök, badrum och dusch. Det är isolerade från tankarna avfallstanken. De flesta husbilar har en dedikerad bostadsområde med en täckande panel för färskvattentank. Om du är osäker på var det särskilt område på din husbil är, kolla din instruktionsbok innan du börjar. Saker du behöver
Skiftnyckel
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Slangklämmor
Caulk pistol
silikon täta
Visa fler instruktioner

1

Park husbilen på plan mark och ställ in nödbromsen innan du börjar. Se till att alla externa vattenanslutningar till RV kopplas bort och stänga av huvudströmbrytaren. Prop öppnar färskvatten panelen behållarhöljet.
2

Ta bort det gamla färskvattentanken, kopplar loss den från utflödet slangen. Du kan behöva använda en skruvmejsel för att ta bort den gamla slangklämman.
3

Ta av locket från utflödesventilen på nya färskvattentanken. Sätt tanken in i höljet och anslut utflöde ventilen till utflödet slangen i höljet. Säkra anslutningen med en slangklämma över den plats där slangen ansluts till ventilen på den nya vattentanken. Dra den med en skruvmejsel tills det är ordentligt. Dra inte åt för hårt.
4

Caulk anslutningen och slangklämma och låt den torka.
5

Anslut de externa vattenanslutningar och vrid den huvudsakliga kretsen panelen igen . Fyll färskvattentanken med vatten och testa anslutningarna genom att vrida kranar i handfat och dusch på. Det kan ta en minut eller så för vattnet att fylla raderna i din husbil efter att du har bytt färska vattentankar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111827.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.