Hur tjänst en 2008 Husqvarna 450 SMR Backfire Screen

Husqvarna rustade 2008 450 SMR off-road cyklar med en US Forest Service-godkänd slå skärmen - även kallad en skärm gnistskydd - monterad i änden av ljuddämparen. Backfires orsakas när en delvis bränd luft-bränsleladdningen kommer in i avgassystemet och detoneras genom efterföljande avgaspuls, skytte lågor ut ur ljuddämparen och utgöra en betydande brandrisk. Den gnistfångaren avleder lågan och förhindrar antändning av löv och annat material. Rengör och inspektera gnistskydd som behövs för att bibehålla optimal motorprestanda, sot kan samlas på skärmen och begränsa avgasflödet genom ljuddämparen. Saker du behöver
Allen föraren satt
8 mm nyckel
10 mm skiftnyckel
Liten, skärande borr
Borrmotor
Små punch
Liten stålborste
Tryckluft källkodspaketet Blow munstycke
Hög temperatur silikon
Pop-nit pistol
popnitar
Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Lyft ringen säteshållaren på baksidan av sätet. Vrid säteshållaren moturs. Lyft sätet från cykeln.
2

Ta bort de två skruvarna från den vänstra sidopanelen. Ta bort den vänstra sidopanelen från cykeln.
3

Ta bort den bakre ljuddämparen montera bult och mutter från ramen med hjälp av en 8 mm nyckel och en 10 mm nyckel.
4

Ta bort ljuddämparen till avgasröret spärrfjäder. Ta bort den främre ljuddämparen monteringsbult med en 8 mm nyckel. Separera ljuddämparen från avgasröret.
5

bort huvudena från sex front-end cap nitar med en liten, skärande borr och borra motor. Kör resten av nitar genom sina hål med en liten punch. Dra front-end locket från ljuddämparen.
6

bort kolet från gnistfångaren skärmen med en liten stålborste, sedan blåsa på skärmen ren med tryckluft och ett blåsmunstycke.

7

Applicera en liten sträng av hög temperatur silikon runt den främre kanten av ljuddämparen vid ljuddämparen-to-end cap fogen. Skjut end-cap på ljuddämparen och montera nitar i hålen med hjälp av en pop-nit pistol.
8

Montera ljuddämpare på avgasröret. Montera och dra åt den främre ljuddämparen monteringsbulten till 92 tum-pounds. Montera ljuddämparen till avgasröret spärrfjäder. Montera den bakre ljuddämparen monteringsbulten till 92 tum-pounds.
9

Montera den vänstra sidopanelen och skruvarna. Dra åt skruvarna till 53 tum-pounds. Montera sätet och vrid säteshållaren medurs tills den bottnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111785.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.