Hur Sänk Stötar för en 2008 Sportster

Den Sportster är en av de minsta motorcyklar produceras av Harley-Davidson 2008 och fanns i flera modeller som drivs med antingen en 883 eller en 1200 cc V-twin motor. En typisk XL883 Sportster hade en sitthöjd på 29,30 inches, medan den större XL1200 Roadster hade en 29.90 tums sitthöjd. Även om dessa siffror inte verkar göra någon större skillnad, många Sportster ryttare är typiskt kvinnligt eller har en mindre kaliber. Detta resulterar i ett längre avstånd från sätet till marken som kan göra mindre ryttare känner sig instabil stilla. Harley-Davidson erbjöd en special-sänkt modell under 2008, vilket minskade sitthöjd till 26,30 inches att rymma dessa ryttare. Däremot kan din Sportster börser stötdämpare sänkas med en eftermarknad kit utan att tillgripa köpa en ny motorcykel. Saker du behöver Kundservice hiss eller stå
spärr spännband
Torx bit in
Ratchet
Sänkningssats
Medium-styrka gänglåsning LIMSATS
Socket
Momentnyckel
Krok-typ skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

montera din Sportster på en tjänst stativ eller lyfta. Säkra motorcykeln är styret i öglan är på båda sidor av stativet, om någon, hjälp spärrkonsol spännband. Lyft motorcykeln från golvet tills motorcykelns vikt är befriad från de bakre stötdämparna.
2

Lossa övre stötdämparinfästning bultar på båda de bakre skenorna fender support, med en Torx bit och en skiftnyckel. Skruva loss nedre stötdämpare bultar, dra båda stötdämpare mot baksidan av motorcykeln för att ge minst fem inches av utrymme runt de nedre fästpunkterna på båda sidor av den bakre svingarmen. Dra åt de övre skruvarna stötdämpare för att hålla de chocker på plats.
3

Placera en sänkning kvarter från satsen bakom höger stötdämparinfästning fliken på svingarmen. Stryk på tätningsmassa på den mindre bulten från sänkningssats med en medelstark gänglåsning lim, sedan skruva bulten från sänkningssats genom montering fliken och sänka blocket och dra i hand-tight med en spärr och en socket. Upprepa på vänster sida av motorcykeln.
4

Lossa övre högra stötdämparinfästning bult, sväng stötdämparen nedåt och över den övre fästet på sänkning blocket. Stryk på tätningsmassa på den större bulten från sänkningssats med en medelstark gänglåsning lim, sedan skruva bulten genom stötdämparen är lägre montering ögat och genom att sänka blocket. Dra åt skruven för hand. Upprepa på vänster sida av motorcykeln.
5

Lägre motorcykelns hjul sakta till marken. Titta nedläggningsarmarna blocken som vikt placeras på motorcykelns bakre änden. Sänkningen blocken ska svänga tills de vilar längs toppen av baksvingen. Höj motorcykeln aning och lossa alla fyra sänka blockera bultar och försöka igen, om de sänker block för att inte röra sig så vikten är placerad på bakhjulet.
6

Dra de övre och undre bultarna mellan 45 och 50 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel. Kör ner motorcykeln från domkraften och sänk ner den på sidostödet.
7

Sitt på motorcykeln och kontrollera avståndet mellan toppen av bakhjulet och bakskärmen. Justera bakre stötdämparen förspänning absorber spring via justeringen cam i botten av chocken våren, med en krok-typ skiftnyckel, om bakhjulet kontakt med fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111774.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.