Hur man byter oljepåfyllningslocket på en Harley Sportster

Många nya Harley-Davidson Sportster ägare, särskilt de som konverterar från en annan motorcykel märke, kanske inte kan hitta sin motorcykel oljepåfyllningslocket eftersom det inte ligger i vanliga plats längs sidan av motorn. Istället förlitar de Sportster på en extern oljetank att föda sin V-twin motor. Oljetanken åter-fylls genom en pop-up infälld påfyllningslocket under höger sida av sadeln. Ta bort och byta ut en skadad oljepåfyllningslocket, eller helt enkelt ta bort kåpan för att kontrollera oljenivån, är en enkel uppgift som kan utföras av någon Sportster ägare. Saker du behöver
Lint-free shop handduk
Visa fler instruktioner
1

parkera din Sportster på sidostödet.
2

Lokalisera den infällda krom olja huvud tanklock på framsidan av oljetanken, under den högra sidan av sadeln. Skjut kromad locket huvudet nedåt tills den hoppar upp från oljetanken.
3

Twist den upphöjda delen av tanklocket motsols tills hela locket kan dras ut ur oljetanken. Håll den kromade delen av locket med ett halkfritt grepp pad för extra grepp, om oljan locket vägrar att vända.
4

Torka oljepåfyllningslocket bilagda mätstickan, med en luddfri handduken.
5

Skruva oljepåfyllningslocket, eller dess ersättare, i oljetanken tills locket är tätt. Vrid huven tills konturen av den kromade delen av locket är i linje med urtaget i toppen av oljetanken.
6

Skjut upp locket tills det låses på plats och är i jämnhöjd med den övre delen av oljetanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111772.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.