Hur man justera sätet på en Harley Cross Bones

Harley-Davidsons FLSTSB Crossbones introducerades till allmänheten år 2008 för att framkalla de klassiska linjer i de stela-inramade motorcyklar som var populära under det sena 40-talet och 50-talet samtidigt som alla tillförlitligheten och komforten i en modern maskin. För att passa den här bilden var Crossbones utrustad med en fjäder upphängd-solo sits som erbjuds vissa justeringsmöjligheter för att passa olika åkare. Sätet justerades via en två-läge gångjärn och fäste som kunde flytta stolen närmare, eller längre bort från, styret och fotstöd. Bara några enkla verktyg behövs för att göra justeringen, resultaten kan betyda skillnaden mellan en trevlig resa och en stor smärta i bakom. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på sidostödet.
2

Ta tag i baksidan av sätet och dra den uppåt för att frigöra sätet fjädrar från strut konsolen körs mellan båda stolskenorna. Lyft sitsen till sitt högsta läge.
3

Ta bort muttern från gångjärnet under framkanten av sitsen med en spärr och en socket. Dra sätet bort av gångjärnet.
4

För slutstycket ut från gångjärnet monteringspunkt på botten av sätet. Flytta bulten i hålet intill dess ursprungliga läge. Flytta bulten mot baksidan av sätet kommer att flytta sätet närmare bränsletanken och styret, när du flyttar den mot framsidan av stolen kommer att flytta den längre bort. Placera sätet över gångjärnet, skruva sedan fästmuttern ordentligt på plats.
5

Ta bort skruvarna som håller fast sätet våren fästet till undersidan av sitsen med en spärr. Dra våren monteras bort av stolen, vänd den runt för att matcha släntkrönspositionen. Om du har flytta sätet bakåt, vända fästet så att fästet bultarna ska kompenseras mot baksidan av sätet. Likaså vända fästet så bultarna kvittas mot framsidan av sätet när sätet har flyttats framåt. Dra fästets bultar.
6

Sänk sitsen och skjut sitsen fjädrarna hårt över fjäderbenet fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111769.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.