Hur Wire en 1980 CB750K Turn Signal

Modell år 1980 var det andra produktionsåret för den nya dubbla överliggande kamaxlar motor variant av Hondas framgångsrika CB750 serie motorcyklar. Den '80 CB750K försågs med signal /springer kombination blinkers fästa på framgaffeln, och en uppsättning av standard blinkers fästa bakskärmen registreringsskylt hållare. Blinkers, var dock lätt skadas av minsta av nedgångar. Byta blinkers är en relativt enkel uppgift som försvåras av en mängd trådar i en regnbåge av färger. Förstå vilka trådar är fästa till vad som kommer att göra uppgiften mycket lättare. Saker du behöver
kryssmejsel
6 mm insexnyckel
12 mm hylsa
Ratchet
Visa fler instruktioner
Front ersätter Turn Signal och ledningsdragning

1

Lyft CB750 på dess centralstödet.
2

Ta bort skruvarna från det nedre högra och vänstra sidan av strålkastaren hink, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Ta tag i botten av glödlampan trimringen och dra ut den ur strålkastaren hinken. Sänk trimringen att frigöra kroken på toppen av ringen från skopan. Dra ur kontakten från baksidan av glödlampan.
3

Följ ledningarna från de främre blinkers på gaffelbenen till sina kontakter inne i strålkastaren hinken. Den högra blinkers kommer att ha tre trådar: en ljusblå tråd, en ljusblå tråd med ett tag rand och en svart tråd. Den vänstra tråden kommer att ha en orange tråd, en orange tråd med en vit rand och en svart tråd. Koppla ledningar kontakterna från motorcykelns ledningsnät.
4

bort blinkers från nedre gaffeln klämma, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Dra ledningarna blinkers ut från baksidan av strålkastaren skopan. Ta bort skruven fästa stjälken blinkers till fästet, med en stjärnskruvmejsel.
5

Skjut nya blinkers på fästet och skruva turn skruven signalen stjälk på plats. Montera blinkers på den nedre gaffeln klämman och dra ledningar upp och in på baksidan av strålkastaren hinken.
6

Matcha ny vändning färgerna signal ledningar med ledningsnätet. Anslut bara de enfärgade trådarna och hoppa över tråden med vit rand, om du installerar ett enda filament blinkers.
7

Vrid på tändningen. De främre blinkers ska lysa utan att blinka om du har installerat en dual-filament blinkers. Aktivera blinkersen, med strömbrytaren på vänster handtag. Blinkers skall blinka. Kontrollera att blinkers kontakterna skjuts ordentligt tillsammans med sina matchande motsvarigheter i motorcykelns ledningsnät. Slå av tändningen om blinkers fungerar som avsett.
8

Tryck strålkastare stickkontakten på stiften på baksidan av lampan. Haka toppen av glödlampan trimringen i strålkastaren hinken, skjut botten av ringen på plats. Skruva trimringen skruvarna på plats i botten av strålkastarens hinken.
Bakre Turn Signal Byte och ledningsdragning
9

Lyft CB750 på dess centralstödet. Avlägsna skruvarna från båda sidorna om sätet, med hjälp av en 12 mm hylsa och ett spärrskaft. Lyft sitsen från motorcykeln.
10

Följ ledningarna blinkers från centrum av den bakre stänkskärmen, nedanför sitsupphängningen punkten, de ledningar kontakterna längs vänster ramlisten. Den högra bakre blinkers kommer att ha en helt blå tråd och en svart tråd, medan den vänstra bakre blinkers kommer att ha en fast orange tråd och en svart tråd. Koppla ur lämpliga kablar från ledningar kontakterna.
11

Dra frånkopplade ledningar blinkers genom bakskärmen, sedan ut genom kanalen svetsas på botten av fender.
12

Ta bort skruven fästa bakre stjälken blinkers till registreringsskylt hållare på bakskärmen, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra blinkers och dess ledningar ur sitt fäste punkt på Skylthållare.
13

Skjut nya ledningar blinkers genom hålet i Skylthållare. Montera bakre blinkers på registreringsskylten och skruva sedan stjälken skruven på plats.
14

Route blinkers ledningar genom kanalen under bakskärmen, sedan genom fender hålet. Skjut tur signalkontaktdon ledningar i de matchande kontakter på kablaget.
15

Vrid tändningslåset till läge "ON" och aktivera blinkers. Blinkers ska blinka omedelbart. Kontrollera att blinkers kontakterna skjuts ordentligt tillsammans med sina matchande motsvarigheter i motorcykelns ledningsnät. Slå av tändningen om blinkers fungerar som avsett.
16

tillbaka sätet på CB750.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111761.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.