Hur man installerar pinnar på en 2010 Goldwing

Den 2010 Goldwing var det sista året av produktionen för Hondas andra generationens GL1800 Touring motorcykel. Den Goldwing rykte för att ge en oöverträffad nivå av komfort under långväga turer har rönt ett stort efter runt om i världen. Så bekväm som Goldwing kan vara, många Goldwing ägare anpassa sin motorcykel till sina egna behov och smaker. För att öka komforten, kan vissa ryttare väljer att byta ut sin Goldwing s peggar stock fot och brädorna passagerare med eftermarknaden, vibrationsdämpande enheter. Detta är en relativt snabb jobb som kräver bara ett verktyg. Saker du behöver
Tänger sälja Grease
Sprint
Visa fler instruktioner
Front Borttagning fotpinnen och byte
1

Ta bort sprinten från spetsen av fotpinnen svängtappen, hjälp av en tång. Slip brickan utanför svängtappen.
2

Tryck ledtappen mot framsidan av motorcykeln och ut ur fotpinnen och fotpinnen fästet.
3 < p> Dra fotpinnen och fotpinnen returfjäder ur fotpinnen fästet. Skjut fjädern bort av fotpinnen.
4

Placera fotpinnen returfjäder mot den nya fotpinnen, haka tag i änden av fjädern över toppen av den fotpinnen gångjärnet. Sätt foten tappen i det fotpinnen fästet.
5

Coat foten peg ledtappen med fett, skjut stiftet genom fotpinnen fästet och fotpinnen. Slip en bricka över änden hos ledtappen.
6

Skjut en ny saxpinne i hålet borras in i änden hos ledtappen. Böj sprinten benen runt ledtappen, med en tång.
7

Tryck fotpinnen uppåt, släpp sedan peg. Foten peg ska skjutas på plats av returfjädern. Avlägsna svängtappen och kontrollera att fjädern hakas över toppen av foten peg, om den inte återgå till ett helt nedsänkt läge.
Bakre golvskiva Borttagning och utbyte
8

Dra håret pin-stil klipp ut från spetsen av golvskivans ledtappen, belägen mot den bakre delen av brädan, med en tång. Skjut spårtappen framåt och ut ur durk och fästet.
9

Placera handen under den bakre delen av brädan, dra brädan av av dess fäste. Fånga kullagret och våren från bakersta delen av brädan som du drar brädan bort från fästet. Ta låsplattans från insidan av brädan.
10

Placera låsplattan mot den nya brädan. Coat kullagret och våren med fett, tryck sedan på våren och lagret i brädan fästet.
11

Håll den nya brädan mot konsolen. Coat spårtappen med fett, tryck in stiftet i brädan och fästet. Tryck stiftet hår gem i hålet borras i slutet av svängtappens.
12

Flytta brädan mellan dess helt sänkt och fullt upp positionerna. Brädan ska låsas på plats i båda lägena. Ta brädan och svängtappen, kontrollera därefter att kullagret och fjädern kan röra sig fritt om brädan inte kommer att låsa in någon position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111754.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.