Hur du ändrar vindrutan på en Yamaha FJR

Den FJR1300 är den främsta sport-touring-modellen bland Yamahas motorcyklar. Den FJR1300 infördes till den europeiska marknaden under 2001 och fördes till USA 2003. Ett elektroniskt justerbar vindruta läggs till FJR: s bekväma, men sportig look, så ryttare att flytta vindrutan som behövs för att avleda vinden vid ökande hastigheter. Vindrutan kan skadas av väg skräp eller en krasch, som kräver byte av plast sköld. Medan vindrutorna på FJR modeller byggda fram till 2005 är säkrade genom lättillgängliga fästelement, nyare modeller använder dold hårdvara för att säkra varje vindrutan till en justerbar konsol. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Flytta vindrutan i sin helt nedfällt läge, med hjälp av strömbrytaren på vänster handtag.
Sida 2

Ta bort de övre Vindrutepresenning bultar, som sitter under den främre delen av vindrutan, med en stjärnskruvmejsel. Avlägsna det övre vindskyddet locket för att avslöja vindrutan fästskruvarna.
3

bort vindrutan fästskruvar, med en stjärnskruvmejsel. Fatta sidorna av vindrutan, lyft sedan bort den vindrutehållaren.
4

Placera den nya vindrutan över sitt fäste. Rikta in hålen i vindrutan med konsolens gängade hål. Skruva vindrutan skruvarna på plats.
5

Fatta sidorna av vindrutan, sedan vicka den från sida till sida. Kontrollera att alla sju skruvar sitter ordentligt i sina motsvarande hål, om vindrutan går alls.
6

Placera det övre vindskyddet täcker över vindrutan, föra in flikarna gjutna i botten av locket till de rektangulära hålen skär in i vindrutan.
7

Skruva de övre skruvarna Vindrutepresenning på plats under framför vindrutan, och dra åt dem för hand. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111739.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.