Autotune Instruktioner för Zipper ThunderMax

The Zipper ThunderMax Electric Control Module kan du övervaka och styra varje aspekt av din motorcykel. Självinställningsvärdena enheter har också förmågan att automatiskt övervaka och ändra bränsle inställning för varje enskild cylinder. För att kunna använda den här funktionen måste du först aktivera Autotune funktionen, vilket du kan göra genom att ansluta modulen till en dator via ECM-till-PC-kommunikation kabeln som medföljer enheten. Saker du behöver
PC Review ECM-till-PC-kommunikationskabel
Visa fler instruktioner
1

Anslut omborddiagnos änden av ECM-till -PC kommunikationskabel till diagnostik-porten på ThunderMax modulen. Anslut USB-änden av kabeln till en av datorns USB-portar.
2

Dubbelklicka på ThunderMax programikonen för att starta programmet. Vrid motorcykelns tändning på och flytta "Run /Off" knappen till körläget. Starta inte motorcykeln.
3

Klicka på "Link" knappen i ThunderMax programfönstret. Programmet kommer nu att länka till ThunderMax ECM-modulen, upptäcka AutoTune modul och sensorer syre och aktivera självinställningsvärdena.
4

Klicka på menyn Konfigurera och välj Closed Loop MODUL alternativet Inställningar. Det här alternativet är bara tillgängligt om du har en Autotune-modul installerad.
5

Placera en bock bredvid varje Close Loop Processing (Module) och Stäng Loop Processing (Map) alternativ. Klicka på "Stäng"-knappen för att spara ändringarna. Autotune funktionen kommer automatiskt att aktiveras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111730.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.