Hur man installerar en mätare oljetryck i en HD 1200 Custom

oljetryckmätaren är en viktig del av instrumenteringen på din HD 1200 anpassade. En felaktig olja mätare som visar felaktiga värden när oljenivån är kritisk eller oljepumpen inte fungerar kan leda till motorskador. Den blygsamma priset av en ny mätare och den relativt korta tid som krävs för att installera den vida överstiga alternativet att ersätta en motor. Skaffa en Harley-Davidson eller Original Equipment Manufacturer (OEM) reservdel och parkera motorcykeln i arbetsområdet för att installera en ny mätare oljetryck i din HD 1200 Custom. Saker du behöver
Oljetrycksmätare
Metric insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på cykelställ. Vrid framhjulet helt åt höger.
2

Identifiera tråden oljesticka och kontakten ovanför framhjulet på undersidan av hastighetsmätaren bostäder. Tryck på flikarna på sidan av kontakten för hand och dra oljan kontakten mätare tråd ur kontakten på den huvudsakliga kablaget.
3

Lossa och ta bort skruvarna på sidan av hastighetsmätaren lock med en metrisk insexnyckel. Spara skruvarna. Lyft locket på hastighetsmätaren och ställ den åt sidan.
4

Lyft oljesticka och bifogade tråd elektroden och kontakten ur hastighetsmätaren plattan.
5

Mata bifogad tråd och kontakten i botten av den nya oljan spårvidd genom hastighetsmätaren plattan där den gamla mätaren togs bort. Montera olje mätaren på plats på framsidan av plattan.
6

nå över framhjulet och skjut oljan kontakten mätare tråd i kontakten på den huvudsakliga kablaget där den gamla kabeln var bortkopplad.
7

Montera hastighetsmätare locket på hastighetsmätaren. Trä de sparade skruvarna till locket för hand. Dra åt skruvarna med det metriska insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111389.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.