Hur man tar bort den Frontbaffle på en V-Star

Yamaha V Star främre avgasrör baffel är ansluten till ljuddämparen och arbetar för att minska bullret som skapas av motorcykelns avgassystem. Den främre baffeln är en fabriksmonterad komponent som kan tas bort från avgasröret. Ta bort den främre mellanväggen påverkar inte prestandan på cykeln, men det tillför ett lågt muller vid acceleration utan att ljudet av motorcykeln otåliga. Du kan göra nödvändiga justeringar för att ta bort den främre mellanväggen från din avgasinloppet i ditt eget garage. Saker du behöver
Borrmaskin
Borr 12-tums borr förlängning
12-tums krok verktyg
Visa fler instruktioner
1

Säkra din motorcykel så att den inte vingla. Leta avgasröret inloppet (det öppnar mot den bakre delen av cykeln) och titta in i inloppet för att hitta den främre mellanväggen. Du kommer att se baffeln i slutet av inloppet, bildar en barriär mot ljuddämparen.
2

Undersök borr för att se till att utvidgningen i slutet av biten är bifogade och funktionell. Sätt in den i avgasröret inlopp tills den kommer upp mot mitten av baffeln i slutet av inloppet. När borrkronan är på plats mot baffeln centrum, starta borrmaskin och hålla tryck mot baffeln tills borrkronan genomborrar den. När du känner detta, stäng av borren och dra ut den ur inloppet.
3

Ta bort den främre baffeln från insidan av inloppet genom att infoga en lång krok verktyget i inloppet till den punkt där du borrat genom baffeln. Haka änden av verktyget genom hålet som du borrade genom baffeln i föregående steg (du kommer att känna verktyget gnider mot ljuddämparen eftersom den fångar kanten av den främre mellanväggen). Efter kroken verktyget är på plats, dra baffeln ut genom inloppet - spänna din vikt när du drar i baffeln för att inte tappa balansen när du får baffeln ur inloppet. När du har tagit bort den främre baffeln, starta din V Star att testa nya sound.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111308.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.