Hur man installerar Frame Sliders på en 2006 Kawasaki Ninja 636

Flera eftermarknaden tillverkare, t.ex. Vortex Racing, Motovation USA och Shogun Motorsports, erbjuder racing-stil ram skjutreglage som gjorts speciellt för din 2006 Kawasaki Ninja 636. Ramen reglagen som tillverkats av något av dessa tillverkare montera direkt till din Ninja motorfästen för att ge bästa skydd. Tyvärr är din Ninja vänstra motorfästet gömd bakom motorcykelns vänstra sida kåpa, som måste trimmas för att ramen reglaget sträcka ut från ramen. Medan tanken på att skära i dyra kåpan panelen inte är tilltalande, göra lämpliga modifieringar är inte så svårt som det låter. Instruktioner för installation av Shogun kit liknar de för de andra. Saker du behöver
bakre stativet
4 mm och 5 mm Allen skiftnycklar
6 mm insexskruv socket
Hylsnyckel
Momentnyckel
Maskeringstejp
Märkpenna
Rotary Tool Review hyvelskäret
Visa fler instruktioner
1

montera din 636 på en bakre stativ för att hålla den i vertikalt läge. Låt motorcykeln svalna i minst en timme, om det har ridit innan du börjar detta projekt.
2

Ta bort den nedre kåpan från din motorcykel. Lossa bultarna som håller den nedre kåpan till motorcykelns ram och kåpor sida med en 4 mm insexnyckel, dra sedan kåpan ut från motorcykeln.
3

Skruva bultarna fästa sido kåpor till den övre kåpan med en 5 mm insexnyckel och skruva bort skruvarna på botten av sidan kåpor med en 4 mm insexnyckel. Dra formplåtar åtskild från motorcykeln och dra de främre kontaktdon blinkers från motorcykelns ledningsnät.
4

Lossa den vänstra motorn bulten, placerad på en konsol ovanför motorn och nära kylaren, med en 6 mm insexskruv uttag och en hylsnyckel. Nå bakom motorn fästet och håll kolvens låsmuttern på plats, skruva bulten helt med hylsnyckel. Ställ in muttern åt sidan för ominstallation.
5

Slip kortare ersättare motor bulten genom den vänstra ramen reglaget, som identifierats av den längre aluminium spacer i botten av reglaget. Placera originalet motorfäste låsmutter på plats bakom motorn fäste, skruven bulten på plats med din 6 mm insexskruv uttag och en hylsnyckel. Dra motorfästet bulten till 33 foot-pounds med en momentnyckel.
6

Håll höger motorfäste s låsmuttern och skruva rätt bult med 6 mm insexskruv uttag och en hylsnyckel. Montera längre ersättare motor mount bolt, motorfästet låsmuttern och ramen reglaget med kortare aluminium spacer, använder 6 mm insexskruv uttag. Dra motorfästet bulten till 33 foot-pounds med din momentnyckel.
7

Lägg ett lager målartejp på utsidan av vänster kåpa panel, över den ungefärliga positionen för den vänstra ramen reglaget . Håll spackling panelen mot motorcykeln och markera den övre och nedre kanten av den vänstra ramen reglaget på bandet med en märkpenna.
8

Cut vänster formplåten panelen för att tillåta den vänstra ramen reglaget till sträcker sig utåt. Använd ett roterande verktyg med en skärande bit att klippa en 1 tums djup halvcirkel mellan den övre och undre markeringarna på målartejp.
9

Test passar den vänstra sidopanelen kåpa för att säkerställa att det finns tillräckligt utrymme för den vänstra ramen reglaget. Om ramen reglaget kontakt spackling panelen, förstora hålet något med din roterande verktyg tills de två inte röra.
10

Anslut de främre blinkers 'kontakterna i motorcykelns ledningsnät. Installera båda sidopaneler spackling, använder 5 mm insexnyckel för att skruva de övre fästskruvarna på plats. Skruva sido spackling beredningsgruppernas nedre bultarna på plats med din 4 mm insexnyckel. Lyft den nedre kåpan och skruva fast de bultar på plats med din 4 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110962.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.