Harley Davidson felsökningsguide

Harley-Davidson är en amerikansk motorcykeltillverkare grundades i Wisconsin 1903. Även Harley-Davidson är kända för att vara väl utformad, som alla maskin de kan fortfarande ibland ha mekaniska problem. Det rekommenderas att en certifierad mekaniker bedriva någon omfattande maskineri arbete på motorcykeln av säkerhetsskäl. Men alla Harley ryttare driva en kort felsökning och reparation session hemma med lätthet. Saker du behöver
Oil (tillval) katalog Reservdelar (tillval) katalog Skiftnyckel
batteri (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera vätskorna i den övre delen av den främre gafflarna och stötar. De måste toppade och fullt tätad. Ett oljeläckage kan orsaka förlust av kontroll, minska kontakta patch integritet, och tvinga däcken att studsa på grov asfalt.
2

Justera förgasaren för att minska en ojämn tomgång eller att eliminera förstoftning vid start. För att göra detta, vrid förgasaren skruven med en skiftnyckel tills du får en önskad bränsleflödet att motorn kan köras smidigt. Addera 3

Testa batteriet för att säkerställa maximal effekt. En automatisk leverans butik kommer vanligtvis testa batteriet gratis. Batterier misslyckas vanligen på tre sätt: laddar inte, inte håller laddningen, eller inte släppa en laddning under belastning. Strålkastarna fungerar inte med någon av de första två problemen. Om batteriet inte släpper avgiften kan strålkastarna fungerar fortfarande men motorn går inte att slå över. Byt batteri om det behövs.
4

Inspektera cykeln för synliga skador. Harley-Davidson påminde flera 2008 modeller för sprickor i bränslefiltret skalet, och de påminde flera 2009 och 2010 modeller för att förstärka de främre fästen bränsletanken. En spricka i detta område kan leda till en förlust av bränsletryck, vilket orsakar frekventa bås och förlust av prestanda.
5

Kontrollera att lufttrycket är på en lämplig nivå. Låt cykeln för att förbli stationära några timmar, sedan testa igen. Lågt lufttryck kan indikera en läcka i luften slang sträcker sig från varje stöt eller gaffel röret, till schraderventilen. Var noga med att även inspektera slangen för knutor, sprickor eller läckor. Byt ut alla slangar eller kopplingar, som är skadade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110800.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.