Instruktioner om hur du fäster en Ural sidovagn till en motorcykel

En sidvagn utrustat motorcykel kan vara en trevlig kombination, som du får alla fördelarna med att cykla, liksom det fria och frihet, med den extra fördelen av att kunna bära ytterligare belastningar. Sidvagn kan du också hålla upp fötterna och du behöver aldrig oroa dig för att falla över. Den Ural sidvagn är en av de mest robusta och pålitliga. Ställa upp på en motorcykel är en engagerad process, men du kan göra det med rätt delar och instruktioner. Saker du behöver
Sidecar hjälpram för Wrenches motorcykel
som passar fastsättningsanordning
Visa fler instruktioner
1

Gå till DMC sidvagn, den enda tillverkare som producerar delramar att tillåta fastsättning av Ural sidovagn. I mitten av sidan hittar du "sidvagn fästen." Klicka på den och du kommer att föras till en annan sida. Leta "Side Fästen för motorcykel" och klicka på den. På nästa sida kommer att belysa en lista över olika motorcykel fabrikat. Välj din motorcykel tillverkaren. När du har valt, kommer nästa sida att få upp en lista med olika modeller. Välj din motorcykel och beställning monteringssatsen.
2

Följ instruktionerna från DMC sidecars att installera hjälpramen för din specifika motorcykel. Hjälpramen är viktigt eftersom det kommer att ta stressen av din motorcykelns ram och bättre balansera sidovagn. Det kommer också att ge dig fästpunkter för att fästa sidovagn.
3

Rada upp fästpunkterna på Ural sidovagn med dem på hjälpramen. Du kommer att ha två lägre poäng och två överarmarna support.
4

Anslut de två nedre fästena och dra åt med lämplig storlek nycklar. Fäst de två övre korsarmarna och dra liksom. Vid denna punkt, kommer den Ural sidovagn monteras på din motorcykel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108634.html

Previous:
Next:

Motorcyklar