Kawasaki ZX 10 Specifikationer

Kawasakis Ninja ZX-10R har fått flera nya funktioner för 2010 års modell. Ny design på kåpor och cockpit inre öka cykelns aerodynamiska egenskaper och utseende. Cykeln är konstruerad för både väg och spår användning, så att alla typer av ryttare att njuta av funktioner och stil 10R ger. Effekt och prestanda

2010 Kawasaki ZX-10R har ett lätt, vätskekyld, fyrtakts, fyrcylindrig motor med en cylindervolym på 998 cc. Det finns också specialutformade fenor på oljekylaren, som främjar högeffektiv värmeavledning. Den sexväxlade växellådan har en Slutväxel 17/41 och en justerbar rygg-momentbegränsande koppling som stöd i att ge stabilitet under hård inbromsning.

De främre bromsarna har TOKICO radiellt monterade bromsok som använder dubbla kuddar för bett och kontroll, medan de 310 mm skivor tillåter värmeavledning som upprätthåller bromsarna 'känsla och lyhördhet.
storlek, ergonomi och aerodynamik

ZX-10R väger 458.6 pounds (stävja vikt), och åtgärder på 83,1 av 28 med 44,7 inches (LBH). Stolen sitter på 32.7 inches och hjulbasen är 55.7 inches. Bränsletanken kapacitet är 4,5 liter.

Som en ryttare, får du höga nivåer av kontakt med din cykel på grund av placeringen av bakre ramen, sits och tank. Medan stödd i en kurva, kan du vara din insida arm på den utsvängda tanken för komfort och få feedback från din cykel. Speglarna är monterade högt och har integrerade blinkers, de ger dig bättre bakåtsikt och hjälpa till att minimera skadorna om cykeln välter

2010 ZX-10R är smalare än den tidigare modellen och är konstruerad för att. "slice genom atmosfären" enligt Kawasakis hemsida.
Funktioner

Kawasaki använder UV-blockerande glas på kombiinstrumentet, vilket möjliggör större lätthet att läsa rattarna under cykling. Varvräknaren använder en "grön zon" för att hjälpa dig att hålla motorn där du vill ha det.

Färgerna för 2010 Ninja ZX-10R är antingen metallic gnista svart eller limegrön /pearl stardust vit.

Cykeln är spår-dagen klar, med flyttbara speglar, registreringsskyltar och bakre blinkers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108056.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.