Installationsinstruktioner för en Satellite Radio på en Harley-Davidson

Satellite Radio erbjuder många olika radiostationer, från, Hip Hop och Jazz till klassisk och New Age, tillsammans med prat radio, trafik och väder. Det bästa med dessa kanaler är att de är tillgängliga oavsett var du befinner dig. Du kan hoppa på din Harley-Davidson, slå på din favorit station och lyssna på den hela vägen över landet. Det betyder inget mer kanalväxling varje timme eller två. Dessa instruktioner gäller för en Harley-Davidson tillverkade före 2004. Saker du behöver
Harley-Davidson Satellite Radio Receiver Kit # 76390-05A
Wrench
Hex skruvmejsel
butik trasa
Avbitare
Visa fler instruktioner
monteringsfästen och antenninstallation
1

Leta huvudsäkring. Detta kommer att vara bakom en triangel-formad plåt som vanligtvis är i närheten av batteriet. Ta bort huvudsäkringen innan du fortsätter liksom bränslepump säkringen. Om din Harley har en brytare, koppla den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

bort bränslet från bränsletanken med antingen en sifon eller, om de är utrustade med en cross-over slang, koppla ena sidan av slangen, anslut änden av den och sätta en bit slang på bröstvårtan. Ta bort bränsleledningen genom att dra uppåt på fästet vid tanken. Avlägsna bultarna och sedan bränsletanken.
3

Använd en hex skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som håller kopplingshandtaget till styret. Sätt sedan i de två knapp-skruvar i fästet, genom hålen ovanför och under spåret. Placera en spacer över gängorna på varje skruv. Sätt gängorna i hålen i kopplingshandtaget klämma bort tidigare.
4

Sätt fast de fyra bultarna på baksidan av satelliten radiomottagare genom de fyra hålen i mottagarens fäste. Sedan montera antennen fästet på baksidan av mottagarens fäste, med en låsmutter i vardera av de två nedersta dubbar. Montera antennen monteras på de två översta bultarna och lägga en låsmutter på varje topp stud. Använd en skiftnyckel för att dra åt låsmuttrarna.
5

Rengör monteringsytan av antennen fästet och botten av antennen med en fuktig butik trasa. Sedan skal linern från en sida av tejpen som ingår i satsen och applicera tejpen rakt på bottenytan av antennen. Peel fodret från den exponerade sidan av den dubbelhäftande tejp på antennbasen. Placera antennen över konsolen utan att röra bandet i fästet. Centrera antennen över konsolen med antennkabeln mot mitten av fordonet. Tryck antennen rakt och stadigt på fästet och håll trycket i en minut.
Ledningsmatta dirigering och koppling
6

Använd osammanhängande änden av selen för att följa den befintliga ledningar från vänster styret växlar över till mitten av styret.
7

Förlägg kablar ner genom den övre gaffeln fäste, förbi styrhuvudet och tillbaka längs ramen mot sitsen.

8

Leta viktigaste sele anslutning chassijorden på ramen. Använd antingen skiftnyckel eller hex skruvmejsel för att ta bort marken skruv eller mutter.
9

Välj lämplig ringkabelsko för att passa marken skruven eller bulten. Använd buntband och självhäftande clips ur satsen för att fästa satellit ledningar mottagaren sele på ramen. Kontrollera att selens kablarna inte dra hårt när styret vrids helt till vänster eller höger gaffel stopp.
10

Skär den svarta kabeln på selen med avbitare för att enkelt nå marken platsen sedan crimp-klämman på änden av tråden. Montera ringen terminalen på marken anslutningen och kläm det att hålla tråden på plats.
11

Lokalisera den orange /vita ledningen på fordonets kabelnät som leder till den bakre belysningen under sätet. Använd avbitare för att klippa den orange /vita kabeln på en plats som kommer att möjliggöra enkel strippning och skarvning till den orange /vita ledningen på satellitmottagaren sele. Skär den överskjutande längden från den orange /vita ledningen på satellitmottagaren sele till inom räckhåll för den orange /vita ledningar fordons kabelnät. Använd sedan den röda knappen-Skarvhylsa ur satsen för att skarva de tre orange /vita trådar.
12

Öppna locket på säkringshållaren på satellitmottagaren sele. Anslut två-amp säkring ur satsen i säkringshållaren och stäng locket.
13

Kontrollera längs hela längden av ledningarna för eventuella gnugga, skav eller nypa poäng.


Satellitmottagare Anslutning
14

Lokalisera jacktråd på satellitmottagaren sele. Sedan dirigera den stereo jack till "AUX-in"-porten på framsidan av cykelns radio.
15

Ta bort locket gummiproppen från "AUX-in"-porten och anslut satellitmottagare jack till "AUX-in" porten på radion.
16

Vik antennkabeln i hälften sedan in kontakten på antennkabeln till passande kontakten på baksidan av satellitmottagare. Dra antennkabeln ner styret tillsammans med satellitmottagare sele.
17

Använd buntband och självhäftande clips ur satsen, som behövs, för att fästa satellitmottagare sele, jacktråd och antenn kabel på styret.
18

Kontrollera att selens kablarna inte dra hårt när styret vrids helt till vänster eller höger gaffel stopp.
Final Assembly

19

tillbaka bränsletanken.
20

Kontrollera att tändningen /ljus tändningslåset är i läge "Off".
21

Sätt tillbaka de viktigaste och bränslepump säkringar, eller om du har en brytare, applicera ett tunt lager vaselin på batteripolen. Sedan tillbaka batteriet kabeln.
22

Återkoppla sätet på cykeln och fyll bränsletanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108014.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.