Hur Airbrush en motorcykel

Airbrushing är en vanlig form av att lägga detaljerade färg jobb till bilar och motorcyklar likadana. Även lätt i teorin, att lära sig att airbrush kan ta ett par försök att få rätt. Allt du behöver är en liten kompressor, en airbrush penna, färg och naturligtvis korrekt motorcykel pjäs som du tänker airbrush. Om du ska vara airbrushing mönster, men kanske du vill klippa en stencil för att vara säker på att du får en bra form. Saker du behöver
Airbrush pennan
Air kompressor
Paint
Motorcyle bit
Sealer
Ögonskydd
Andningsskydd
Visa fler instruktioner

1

Ta bort enskilda delar av motorcykeln som du kommer att airbrush. När de tas bort bör du rengöra dem noga och skrapa eller slipa bort något du inte vill ha under din airbrush jobb. Sätt på dig skyddsutrustning för dina ögon och ansikte
2

. Anslut lämplig färg till pennan och koppla in kompressorn. Om kompressorn inte är trycksatt redan, låt den ramp upp trycket innan du börjar måla.
3

Måla dina motorcykel bitar. Om du bara vill ha ett rakt upp färg och sedan måla den bit tills den färgen är solid. Om du tänker på luften borstning en design och sedan antingen borsta designen på bitarna, eller använda en stencil för att ställa din design på plats och måla över den.
4

När du har målat den design som du vill, låt pälsen torr. När det är torrt så ska du måla ett lager av tätningsmedel över airbrush design för att skydda den från elementen och för att bevara din motorcykel bitar. När detta skikt är torrt, lägg bitarna tillbaka på din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107642.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.