Hur gör jag Bolt på sadelväskor för en motorcykel?

Motorcykel sadelväskor finns i en svindlande sortiment eller former, storlekar och monteringsmöjligheter. Installera en uppsättning sadelväskor främst avsedd för din motorcykel bör vara så enkelt som att installera ett monteringsfäste och byta några bultar som passar. Emellertid kan universella sadelväskor vara svårare att installera, eftersom sadelväskorna och deras monteringsverktyg är gjorda för att passa de flesta motorcyklar med en liten mängd av modifiering. Man måste vara försiktig när man monterar dessa universella sadelväskor för att undvika att skada eller störa motorcykelns hjul, kedja eller suspension. Låt minst en timme för att avsluta projektet. Saker du behöver
Startnyckel
Hylsnyckel och uttag
Throw-over saddlebag kit
Hard-mount saddlebag kit
Permanent penna
Electric drill
Show Fler Instruktioner
Throw-over sadelväskor
1

bort eller öppna motorcykelns sits, antingen låsa mekanismen sätet utgåvan med tändningsnyckeln eller ta bort stolens bultar med en hylsnyckel.
Sida 2

Lay sadelväskorna över motorcykelns ram och bakskärm, centrering väskans förbindningsbandet mellan ramens skenor. Justera placeringen av sadelväskorna genom att flytta dem framåt eller bakåt längs ramen. Kontrollera för att säkerställa att saddlebags inte kommer att hindra den bakre suspensionen från att röra sig fritt eller skaver mot bakhjulet och kedja. Flytta sadelväskorna behov.
3

Säkra sadelväskor på ramen med snabbkopplingen remmar som med sadelväskor. Led remmen över motorcykelns ramskenor och dra ner på remmen genom öglan på toppen av bandet. Klippa banden "kontakter på sadelväska Spänn banden med sina skjutbara anpassningsmekanismen klipp tills sadelväskor sitter fast ordentligt på ramen.
4

Installera eller sänk sätet på motorcykeln. Dra stolens bultar med en hylsnyckel eller låsa mekanismen sätet utgåvan med tändningsnyckeln.
Hard-Mount sadelväskor
5

bort eller öppna motorcykelns sits, antingen låsa mekanismen sätet utgåvan med tändningsnyckeln eller ta bort stolens bultar med en hylsnyckel.
6

Avlägsna skruvarna från den högra sidan av bakskärmen stöd med en hylsnyckel. Placera sadelväska fästen över fender stöd och för in Fenders bultar. Dra åt bultarna med en hylsnyckel.
7

Placera rätt sadelväska mot fästena. Justera positionen för sadelväska på konsolerna tills det finns minst 1inch utrymmet ovanför ljuddämparna. Kontrollera att sadelväska inte stör motorcykelns fjädring och bakhjulet. Markera positionen av konsoler "monteringshålen på baksidan av sadelpåsen med en permanent penna. Dra sadelväska bort från konsolerna.
8

Lay sadelväskan på en handduk, som vetter mot baksidan av sadelpåse uppåt. Borra hål i baksidan av sadelväska med en borrmaskin på de markerade områdena.
9

Montera höger sadelväska på de fästen med skruvarna som medföljer sadelväskorna. Sätt i skruvarna från baksidan av konsolerna och in i sadelväska. Skruva en mutter på bultarna inifrån sadelväska och dra åt dem med en hylsnyckel.
10

Montera vänster sadelväska och fästen enligt samma förfarande. Installera eller sänk sätet på motorcykeln. Dra stolens bultar med en hylsnyckel eller låsa mekanismen sätet utgåvan med tändningsnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107451.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.