Om Motorcycle Touring Däck

Losing dragkraft på grund av dåligt väder, väglag och slitbaneförslitning på en lång motorcykel ride är inte något som alla ryttare vill uppleva. Touring är en populär form av långväga, multipel terräng motorcykel med sin egen marknad för däck som utformats för att hålla längre och rida smidigare än prestanda däck. Funktion

Touring däck fokusera på en jämn, stabil körning och ökad slitbanans livslängd på grund av hårdare gummi jämfört med en prestanda däck. Sport-touring däck erbjuder grepp och snabbuppvärmningssystem gånger eftersom kallt väder och regn beaktas vid tillverkningen som gör att en erfaren ryttare för att luta motorcykeln över och eventuellt dra ett knä runt ett hörn.

Typer

Standard touring däck fokusera på livslängd och komfort. Pendlare eller ryttare som tycker om långa, icke-aggressiva åkattraktioner är potentiella kandidater för denna typ av däck. Touring-sport däck är mer aggressiva och ett mycket populärt val med en rad motorcyklar. De erbjuder starka hantering och prestanda men ändå fokusera på komfort och slitbanans livslängd.
Funktioner

Varje touringdäck har ett unikt mönster som påverkar prestandan. År efter år tillverkare kommer ut med förbättrade konstruktioner som leder till bättre resultat. Den Pirelli Angel St Sport-Touring Radial är ett exempel på hur denna typ av däck utvecklas som den behåller hållbarhet men erbjuder grepp gång endast tillgänglig med street-sport däck. Detta är på grund av deras noll-graders stål-bältade radial konstruktion tillsammans med en blandning av harts, kimrök och high-density kiseldioxid inuti gummit som formar sig till olika vägförhållanden. Slitbanemönstret arbetar också för att hålla en större kontaktyta på trottoaren för ökad stabilitet och bromsförmåga.
Betydelse

Touring däck är en långvarig favorit för motorcyklister som omfatta många miles i en variant av väderförhållanden. Med en ökad slitbanan-liv, kommer ryttare måste köpa däcken mindre ofta. Enligt en 2009 "Cycle World" Tidningen undersökning om motorcykeldäck, 30 procent av de tillfrågade ägda sport-tour däck och 17 procent ägt touring däck. Som framgår av studien, svarade sport-touring däck för den näst mest populära typen av motorcykeldäck köps av "Cycle World" abonnenter. Av 261.019 tillfrågade personerna, sade 51 procent att de ändrade däckmärken för bättre hållbarhet och slitage.
Varningar

Motorcykel touring säkerheten vid maskinen nivå beror delvis på den slitbaneförslitning och ålder av ett däck. Den mänskliga faktorn påverkar också ridning säkerhet. Den Motorcycle Safety Foundation råder extra repetitionsövningar ridning klasser på vägen, att aldrig överstiga personliga gränser, aldrig rida försämras av alkohol eller olagliga substanser och att bära skyddsutrustning vid alla tider på väg, vilket inkluderar en DOT-rated hjälm.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107193.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.