Hur att rengöra en Honda Rebel

Honda är ett japanskt bilföretaget som tillverkar en mängd olika fordon, från sedans och lastbilar för motorcyklar. Den Honda Rebel är en typ av motorcykel. Varje motorcykel behöver rengöras ordentligt på en regelbunden basis. The Rebel, liksom andra motorcyklar, är lite annorlunda att rengöra än vanliga fyrhjuliga fordon eftersom Rebel har en exponerad motor. Saker du behöver
Plastpåsar
Silvertejp
Milt rengöringsmedel
Wheel borste
Kraftig svamp
Bucket
lövblåsare
SPACKEL

Visa fler instruktioner
1

Täck motorn med plastpåsar säkrade med silvertejp. Avgaserna är det viktigaste du vill inte få vatten i, men eftersom det är direkt ovanpå motorn, måste den täckas väl så att inget vatten tränger det.
2

Placera tejp över tändningen och säkra den.
3

Blanda 1/4 kopp milt rengöringsmedel med 2 liter varmt vatten i hinken.
4

Doppa svampen i hinken och vrida ur det mesta av överflödigt vatten.
5

Tvätta cykeln startar vid förkromad strålkastare och styre, och se till att behålla så mycket vatten som möjligt ur växlar. Om väldigt lite vatten kommer in växlarna, då du inte behöver oroa dig för någon form av smörjning. Om du i princip göra en torka av cykeln, kommer ingen extra smörjning behövs.
6

Använd hjulet pensel doppad i rengöringsmedel för att skrubba ytorna på däcken. Scrub slitbanan av däck och väggarna i däcken i en fram och tillbaka riktning längs den cirkulära formen.
7

Skölj ur svampen tills inga såpbubblor kvar. Torka försiktigt all tvål från din Honda Rebel, sköljning och vred svampen ofta.
8

Torka Rebel med lövblåsare.
9

bort plasten väskor och silvertejp från tändningen. Skrapa bort eventuella rester med spackel. Se till att du använder en plast spackel som en metall kommer skada ytan på din cykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107134.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.