Hur man kontrollera oljenivån på en 1800 Goldwing

Som den största medlemmen av Hondas Goldwing motorcykel serien, är GL1800 en av de mest lätt erkända touring motorcyklar på vägen. Denna Goldwing förmåga att färdas outtröttligt längs vägar och stigar bygger på en stadig tillförsel av smörjolja, vilket bör kontrolleras ofta. Även tidigare modeller använde en svår-till-hitta glas olja syn, använder GL1800 en vanlig oljesticka sitter på höger sida av motorns vevhus, förenkla uppgiften. Saker du behöver
handduk eller trasa
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan yta. Lyft upp motorcykeln på dess centrum står att ge en nivå, noggrann olja läsning.
2

Starta motorn och låt den gå på tomgång i fem minuter, vilket innebär att oljan vid eller nära sin arbetstemperatur. Stoppa motorn efter fem minuter och slå av tändningen.
3

Dra den högra sidan ramkåpa bort av motorcykeln, dra lockets flikar ur ramens gummigenomföringarna. Ställ luckan åt sidan.
4

Skruva ur oljestickan från höger sida av motorns bakre höljet. Torka av oljestickan med en ren handduk eller trasa och sätt tillbaka oljestickan helt i motorn. Dra ut oljestickan igen och ta del av oljenivån anges på oljestickan klinga. Oljenivån bör vara närmare den övre markeringen på bladet. Lägg små mängder olja i motorn genom oljestickan har hål att höja oljenivån vid behov.
5

Torka av oljestickan med en ren handduk eller trasa och sätt tillbaka den i motorn. Dra åt mätstickan ordentligt för att förhindra att den lossnar.
6

Placera den högra ramen locket på motorcykeln och tryck dess flikar i ramens gummigenomföringarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107087.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.