Hur Ren gammal motorcykel Förgasare

Återställa en äldre motorcykel från ett tillstånd av förfall kommer nästan alltid kräver en förgasare rengöring. Visserligen finns det flera rengöringsmedel tillgängliga från din lokala Biltema, är de flesta av dessa produkter tillverkade av giftiga ämnen som kan göra använder och kasserar dessa produkter extremt svåra. Dock är en av de bästa rengöring lösningar för en gammal, gunked-up förgasare i vårt eget kök. Citronsaft, innehåller kraftfulla citronsyra, har använts med stor framgång av motorcykel mekaniker världen över, vilket gör att en billig och effektiv metod för att få din vintage cykel tillbaka på vägen. Saker du behöver
Skruvmejslar
Container
Plastpåsar
Citronsaft
Vatten
Stor gryta
Elektrisk värmeplatta
Tandborste
Luftkompressor
Wire
Packningar
Visa fler instruktioner
1

bort förgasaren från motorcykeln. Koppla bränsleledningarna från förgasaren, gör något bränsle kvar i ledningarna rinna ned i en behållare. Skruva någon slangklämmor som håller fast luftlådan till förgasaren och förgasaren till motorn. Skjut stövlar luftlåda bort från förgasaren och dra förgasaren av av motorn.
2

Ställ förgasarna på en ren arbetsområdet. Ta bort float skruvarna skål avlopp från botten av förgasaren med en flat skruvmejsel. Låt eventuell kvarvarande bränsle i flottören skålar rinna ned i en behållare. Ställ in float skruvarna skål avlopp åt sidan.
3

isär förgasarna, ta bort float skålar, flottar, jetplan, nålar, och membran. Placera dessa i individuella plastpåsar för att hindra dem från att bli felplacerad.
4

Bered en rengöringslösning av 6 delar vatten till 1 del citronjuice i en stor metall kruka. Värm upp lösningen till en rullande koka med en elektrisk värmeplatta. När lösningen kokar, placera demonteras förgasaraggregat och skålar flyta i grytan och låt det dra i trettio minuter.
5

Dra förgasaraggregat och skålar flyta från citron lösningen med ett par av tång och skölj noga med rent vatten. Med hjälp av en tandborste, skrubba de inre och yttre ytorna av förgasarna att avlägsna eventuell kvarvarande skräp eller uppbyggd. Skölj igen med färskt, rent vatten. Torka förgasare och float skålar genom att blåsa tryckluft genom förgasaren och passager bränsle.
6

Rengör förgasarmunstycken med tryckluft för att rensa kanalerna. Ta bort eventuella rester med en tunn ståltråd.
7

ihop förgasarna, installera Jets, nålar och flottar. Byt ut alla skadade eller slitna packningar.
8

Montera förgasaren på motorcykeln, skärpning alla slangklämmor för att förhindra luftläckage. Sätt tillbaka bränsleledningarna till förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106882.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.