Hur man tar bort ett däck från en Harley-Davidson Ultra Classic

Ta bort ett hjul från en Harley-Davidson Ultra Classic Touring motorcykel kan vara nödvändigt för ett antal skäl: En punktering kan behöva en patch, eller byte däck kan behöva installation , eller ett hjullager kan behöva repareras. Oavsett anledning, kommer att ta bort bakhjulet på en Harley-Davidson Ultra Classic kräver stöttning upp din Ultra Classic. Säkerheten bör vara målet för detta projekt. Ta din tid och räkna med att spendera minst 30 till 60 minuter att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
Motorcykel jack
Insexnyckel ställa
SAE spärrnyckel satt
Gummiklubba
Visa fler instruktioner Review bort framhjulet
1

Jack Ultra Classic med en motorcykel hiss så framdäcket är av marken.
2

Lossa båda monteringsfästen på bromsok med en insexnyckel. Ta ut dessa fästen och dra bromsok fram och bort bromsrotorn. Låt bromsok att noggrant hänga med sin hydraulslang linje.
3

Lossa och ta bort framaxeln mutter med en stor SAE spärrnyckel. Knacka ut axeln med en gummihammare och placera axeln i en ren och torr plats.
4

bort hjulet från mellan framgaffeln. Du kanske måste släppa ut luften ur däcket för att åstadkomma detta.
Ta bort bakhjulet
5

Jack Ultra Classic bakre änden upp med en motorcykel lyft . Lossa och ta bort den högra sadelväska genom att vrida de inre borgen fästelement ett kvarts varv moturs. Flytta denna sadelväska borta från arbetsområdet.
6

Lossa och ta bort bakaxeln mutter med en spärrnyckel. Knacka ut bakaxeln med en gummiklubba. Placera axeln i en ren och torr plats.
7

Dra hjulet för att frigöra den från den bakre bromsok. Låt hjulet att falla framåt inuti den bakre svängarmen mot framsidan av motorcykeln. Slip drivremmen utanför dess remskiva.
8

bort hjulet från insidan av svingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106849.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.