Hur man transporterar en motorcykel i en lastbil säng

Du kan rida en motorcykel bara om någonstans, men ibland måste du få det någonstans utan att rida den. För dessa tillfällen, kan du transportera din motorcykel i sängen av din pickup och ta den där du behöver det för att gå, när det är ordentligt säkrade. Transportera din motorcykel på baksidan av en pickup är inte något att ta lätt på, eftersom motorcykeln och lastbilen kunde bli allvarligt skadad om processen inte görs korrekt. Saker du behöver
Assistent Review 8-fot ramp
spärr spännband
Visa fler instruktioner
1

Släpp pickup s bakluckan och placera slutet av åtta-fots ramp på änden av bakluckan. Har din assistent hålla ena sidan av motorcykeln medan du håller den andra. Skjut upp motorcykeln uppför rampen. Du kanske måste få en flygande start upp rampen för att göra det hela vägen upp.
2

Har din assistent hålla motorcykeln på plats, centrerad på baksidan av sängen, medan du Säkra motorcykeln till lastbilen. Du behöver två spännband för detta steg. Wrap ett tie-down remmen runt en stolpe på framgaffeln av motorcykeln, och haka bandet slut på tie-down knap i pickup sängen eller till bedrail insatsen fickan. Anslut sedan andra änden av remmen på samma tie-down cleat på sängen eller samma bedrail insats ficka. Detta kommer att säkra gaffeln utan att skada gaffeln. (Låta tie-down bandet hårdvara kontakta gaffeln kan skada gaffeln.) Spänn remmen genom spärrning av åtstramning hårdvaran, men lämna bandet ganska lös. Upprepa denna process för andra inlägg av framgaffeln, linda remmen runt den andra gaffeln och säkra remändarna till motsatt tie-down knap eller bedrail insats ficka.
3

Förbered två spännband för baksidan av motorcykeln. Wrap ett tie-down remmen runt bakramen av motorcykeln och arbeta till en tie-down knap eller bedrail insats ficka. Återigen satte mild spänning på remmen, sedan upprepa processen för den andra sidan av ramen.
4

Dra alla spännband, ratcheting ner dem så hårt som möjligt. Detta kommer att dra banden mot varandra och hålla motorcykeln upprätt samtidigt säkra den till lastbilen själv. Detta är nyckeln till att transportera motorcykeln - gör motorcykeln och lastbilen en enhet. Se till att alla banden är så tätt som möjligt innan du kör trucken.
5

kör lastbilen i långsam hastighet runt kvarteret med din assistent i sängen, och se till att motorcykeln stannar fast i sängen. När du kommer tillbaka från din resa runt blocket, spänn ner igen för bra åtgärd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106682.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.