Scorpion Hjälm Foder Borttagning

Scorpion linje av motorcykelhjälmar omfattar funktioner som utformats för att öka bärarens komfort nivåer, inklusive en infällbar SPEEDView solskydd. Men resultatet hjälmen företaget inte har glömt att en hjälm värsta fiende är fukt. Synas mestadels i form av svett, är fukt den ledande orsaken av hjälm "funk," den oattraktiv doft som åtföljer en stor sadel tid. Lyckligtvis har Scorpion utformat sina hjälmar med löstagbara foder för att uppnå en fläkt av frisk luft. Liner Borttagning

bort fodret från en Scorpion hjälm är faktiskt ganska enkelt, men kräver avlägsnandet av några tillhörande delar. Börja med att ta bort hjälmen haka kjol, loss snaps att säkra den till halsen liner. Sedan försiktigt dra kjolen uppåt tills plasten stöder glida ut från skummet EPS liner. Nästa, ta kindkuddama. Kindkuddama är säkrade genom tre inlägg hålls på plats med tryckknappar på det inre skalet av hjälmen. Dra försiktigt varje kindkudde bakåt av hjälmen tills de lösgörs helt. Ta sedan bort halsen liner genom att dra uppåt på de två främre flikar och fliken på baksidan av hjälmen. Slutligen är kronan fodret fästas med två velcro flikar. Nå in i hjälmen och ta tag i vänster och höger kant av fodret och dra försiktigt bort det av kardborre flikar.
Rengöra Liner

När liner komponenterna är helt bort, är det dags för en bra rengöring. Scorpion försäkrar att ingen av hjälmens komponenter kan skadas av vatten, så tvätta fodret är lätt botemedel mot en illaluktande hjälm. Placera kronan liner, nacke liner och kindkuddar i ett örngott och placera den i en tvättmaskin inställd på "mjuka". Använd ett milt rengöringsmedel och låt den cykeln helt. Torka liners och kuddar kinden naturligt och bort från solljus, kan som tvingas värme och direkt solljus skada linern materialet och främja utvecklingen av dålig lukt. När kuddar och trosskydd har torkat helt, installera dem i hjälmen genom att vända på borttagningen.
Yttermaterial Care

Medan liners och kindkuddarna städas, spendera några minuter rengöring utsidan av hjälmen. Använd en plast-specifik rengöringsmedel /polish och en ren mikro-fiber handduk för att förhindra skada ytskiktet på hjälmen. Applicera lösningen frikostigt till utsidan och utsidan av ansiktsskydd, torka sedan bort. Använd en anti-fog rengöringsspray på insidan av ansiktsskydd. Var noga med att inte använda någon typ av lösningsmedel eller petroleumbaserade rengöringsmedel på din hjälm, eftersom dessa kommer att äta bort på hjälmens yta och kan vara skadligt för utförandet av hjälmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106671.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.