Hur Strap Down en motorcykel i en pickup säng

När din motorcykel går sönder, kanske du behöver transportera den upprätt i sängen av en pickup. För att hålla cykeln från att flytta runt och vara skadad, måste du veta hur man spänns fast. One-tums spärr remmar är oumbärliga för att göra detta. De ger den erforderliga styrkan och mekanisk fördel behövs för att säkra en tung maskin. Lastbilar måste ha last krokarna (eller ögon) monteras antingen på toppen av varje hörn av sängen eller skruvade genom bädden botten så nära hörnen som är praktiskt möjligt. Saker du behöver
Assistent Review Shop trasor
Ratchet remmar, 1 tum bred
Visa fler instruktioner
1

Rulla cykeln i flaket, då har din assistent bredbent och styra cykeln, hålla den i en rak och upprätt läge.
2

Linda gaffel sektionerna mellan trippel-klämma med en ren butik trasa för att skydda gafflarna från ratchet remmar. Addera 3

Wrap en krok i slutet av bandet runt gaffeln och trasan på varje sida. Engagera kroken på sin egen rem efter omslaget. Haka fast den andra kroken änden på lastbilens last krok.
4

Rulla cykeln framåt tills framdäcket är mot den främre sidan av sängen. Försäkra att däcket är centrerad i sängen och inte på en resår men i dalen delen av bädden golvet. Manövrera spärr remmar jämnt och komprimera framgaffeln ordentligt några inches. Inte bottnar framgafflarna med remmar eller skador kan uppstå på gafflarna i transit.
5

Pad en bekväm plats för bandning baksidan av cykeln. Ta bort sätet och rem ram ovanpå cykel eller helt enkelt gå till en säker plats på svingarmen. Strap båda sidor av cykeln och leda banden till deras last krokar i hörnen. Spänn banden nog knappt komprimera stötdämpare.
6

Knyt en säkerhet knut på varje band. Placera ratchet handtag i det kollapsade läget. Linda den lösa änden som kommer ut ur ratchet runt ratchet hantera några varv och stoppa svansen under sista varvet för att säkerställa att spärrhaken inte plötsligt kan släppa på grund av vibrationer eller vind under transporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106616.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.