Hur man bygger en motorcykel ljuddämpare

Motorcyklar är en rolig hobby och transportsätt. Många ändringar motorcyklar kan göras rätt i ditt garage. Avgassystemet på en motorcykel är ganska enkelt, det består av en 1-tums avgasröret från motorn ansluten till en standard ljuddämpare. För att göra en starkare men ändå Street Legal ljuddämparen kan du använda objekt från ditt hem. Bara skruva din gamla ljuddämparen och gå härifrån. Saker du behöver
DrillMousse canPliersC-clampFlathead screwdriverProtective glasögon
Visa fler instruktioner
1

Dra plasttoppen bort av mousse kan. Det borde bara vara metall läppen på toppen av burken och gips munstycket moussen pumpflaska var på.
2

Böj läppen av burken upp och ut. När du har hela läppen pried upp du kan använda dina tång för att ordentligt dra av toppen på moussen kan. Det kan göra lite pop från trycket i burken. Tvätta ut några kvar mousse rester. Använd dina tång för att platta till cirkulär läpp som var under mousse kan dispensermunstycke topp.
3

Borra ett 1/4-tums hål genom burkens 1.25 inches ner från toppen av kan.
4

Borra ett 1/8-tums hål i mitten av botten av burken.
5

Slide en c-klämma över avgasröret och skjut sedan moussen kan på avgasröret. Skruva Tvingfäste tätt läppen på burk och tills det är tätt på avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106277.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.