Hur du köper sadelväskor för en Honda Goldwing

När du reser på din Honda Goldwing du vill ha rätt sadelväskor för att skydda din utrustning och ser rättfärdig på din resa. Som den regerande kungen av touring cyklar, behöver din Honda Goldwing att ha påsar för att göra outfiten komplett. Här är hur man köper sadelväskor för din Honda Goldwing. Instruktioner
1

Bestäm om dina personliga behov är mer funktionella eller asket. Om du vill ha utseendet av en enkel läder hog stil uppsättning av påsar, gå med den grundläggande uppsättningen. Men om du vill väderskydd för din utrustning, sedan plocka upp OEM påsar, som har fördelen av ett vattentätt hårt fodral och lås-förmåga.
2

Leta efter svåra att hitta Goldwing sadelväskor på auktionssajter och platsannonser. OEM-och eftermarknaden bagage som monteras på den ursprungliga standarden 1975 to1984 Goldwing modeller är fortfarande tillgängliga, men svårt att komma med. De flesta är tillgängliga från privata ägare.
3

Kontrollera påsarna du köper kommer att passa på din års Goldwing. Medan vissa är utbytbara, vissa inte. Kontrollera med återförsäljaren och fråga vilka år av Honda Goldwing påsarna passar.
4

Fråga om återvändande. Se till att du vet säljarens återvändande, ifall påsarna inte matchar din färg eller inte passar ordentligt.
5

Besök en Honda motorcykel återförsäljare och se alla tillgängliga alternativ. Detta ger dig en bredare känsla för vad möjligheterna är för din cykel. Ställ en Honda mäklare vad som finns tillgängligt direkt från Honda för ditt år av Goldwing.
6

Handla sadelväskor för din Goldwing på platser som CyclePartsNow. Du hittar massor av alternativ och väskor för din Honda Goldwing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106158.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.