Hur till låsa upp en Delco radio på en 2004 Chevy Van

Vissa 2004 Chevrolet Astro fordon utrustade med en ljud stöldskydd, eventuellt aktiveras av ägaren, vilket kräver att användaren anger en unik fyrsiffrig kod, vilket gör att i- dash stereoanläggning för att fungera korrekt efter en förlust av makt. Den 2004 Chevrolet Express presenterar en uppdaterad version av THEFTLOCK stöldskydd som är utformat för att inaktivera ljudsystemet, om bilen är chassinumret inte matchar VIN programmeras i stereoanläggning. Denna lockout tillstånd kan endast åtgärdas av en auktoriserad serviceverkstad med specialiserad programmering utrustning. Saker du behöver
Användarskapat fyrsiffrig säkerhetskod
Visa fler instruktioner
2004 Chevrolet Astro Stereo Låsa Tillvägagångssätt
1

Vrid tändningsnyckeln till "ON" eller "ACC"-läge. Vänta tills stereoanläggning för att visa "LOC" på LCD-panelen.
2

Hit "MIN"-knappen på stereoanläggning. När "000" visas på displayen, snabbt trycka på "MIN" knappen för att flytta den andra uppsättningen av kodnummer. När den andra uppsättningen av kodnummer matcha de två sista siffrorna i säkerhetskoden, tryck på "HR" knappen för att ändra de två första siffrorna.
3

Hit "AM /FM" knappen för att bekräfta det inmatade säkerhetskoden. När rätt kod matas in och bekräftas, kommer stereo läsa "SEC", vilket indikerar att ljudanläggningen är klar för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106022.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.