Hur man arbetar Back Blower på en 1997 Murcury Villager

I 1997 års Mercury Villager presenterar en valfri bakre värmereglering, avsedd att dela upp värme och kyla mellan första, andra och tredje positioner raden sittplatser. Justera den bakre fläkthastigheten till den föredragna inställningen kommer att distribuera den konditionerade luften i hela fordonet, utan att negativt påverka den främre föraren och passageraren. Instruktioner
1

Starta bilen och låt motorn värmas.
2

Tryck på önskad funktion Selector knappen, placerad på instrumentpanelen monterade klimatpanelen.

3

Undersök instrumentbrädan panel monterad klimatkontroll. Leta reda på fläkthastighetsomkopplare skjutreglage för baksätespassagerarna, placerade vid den nedre kanten av klimatpanelen.
4

Vrid strömställaren till fläkten hastigheten reglaget till "REAR" läge. Den "REAR" alternativet gör det möjligt för baksätespassagerarna att ändra fläkthastighet, med hjälp av de bakre klimatkontroll. Att välja en av de numrerade positionerna fläkthastigheten att tillåta den främre föraren och passagerare passagerare total kontroll över den bakre fläkten.
5

Undersök den bakre passagerare panel klimatkontroll. Justera fläktvredet hastighet väljare, som ligger ovanför den vänstra vent, enligt önskemål. Vrid ratten kontroll över den högra vent att justera temperaturen.
6

Justera bakre passagerare switch skjutreglage, placerad på instrumentbrädan monterad klimatpanelen, till "OFF"-läge att inaktivera den bakre åkande klimatanläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106021.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.