Hur du fyller på en partition Cargo Zone

Den bakre delen av en sport utility vehicle eller passagerare van ger gott om plats för dragande resväskor , paketresor , sällskapsdjur transportörer och andra objekt . När det stora området inte är helt fylld , men kan objekten flyttas eller tippa under vänder eller stannar , vilket kan resultera i skada . För att skydda dina objekt , kan du installera en eftermarknad församling för att skapa en partition last zon . Skiljeväggen uppdelar det öppna utrymmet och möjliggör säkrare och effektivare packning. Instruktioner
1

Ställ partition last zonen till bredden av de största och mest värdefulla objekt , t.ex. en låda med glas breakables eller en bur . Flytta barriären för att rymma det skyddade objektet mellan skiljeväggen och den sista stolsraden .
2

Placera den stora posten i öppningen mellan skiljeväggen och den sista stolsraden .
< Br > Billiga 3

Packa återstående området mellan skiljeväggen och den sista raden . Passa på andra brytbara eller dyrbara last intill den största posten . Fyll området helt för att säkerställa att artiklar inte kan knuffas under transporten .
4

Place andra objekt mellan den bakre luckan och partition . Fyll utrymmet tätt med dyrbar last , eller använda icke - ömtåliga föremål i en lösare pack , om förskjutning under transporten är inte en fråga .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106018.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.