Typer av Vans med tre rader

Vans är ett populärt val för att transportera en stor grupp av människor eller gods från en plats till en annan. Vans kommer i en mängd olika storlekar och stilar. Framför allt finns det några typer som har minst tre rader av sittplatser, vilket gör det möjligt att transportera sju eller flera personer i en bil. Detta gör skåpbilar ett av fordonen i valet för stora familjer, företag utför grupper och mer. Minivan

Minivan är en av de vanligaste skåpbilar på vägen. De är ofta ägda av familjer med två eller fler barn, särskilt familjer som reser mycket eller ofta behöver frakta gods. De får sitt namn eftersom de är något mindre än traditionella skåpbilar. Minibussar kommer med en mängd olika sittplatser alternativ, men de har oftast tre stolsrader, med två säten fram, två eller tre i mitten och tre i ryggen. Många biltillverkare gör minibussar, som Toyota, Honda, Chevrolet och Dodge.
Konvertering van

konvertering skåpbilar är större än minibussar. De erbjuder oftast mer benutrymme och större säten, vilket gör dem ett mer bekvämt val för väg resor och människor som behöver mer av sitt fordon än någon som främst använder den för transport. Konvertering skåpbilar har dessutom ofta andra bekvämligheter, såsom TV-apparater. Andra har små matbord, diskbänkar och spisar. Följaktligen, på grund av sin större storlek, de kostar oftast mer och få färre miles per gallon än en minibuss.
Rullstol van

Vans är ofta fordonet i valet för att transportera människor i rullstolar. Den van stora storlek gör det möjligt att transportera den personen utan att kräva henne att komma ur sin rullstol. Rullstol skåpbilar är ofta konvertering eller minibussar med mitten sätesraden tas ut. Som väl är en ramp eller en annan enhet som ingår att hjälpa personen att komma in i bilen. Dessa skåpbilar kan inte bara transportera personen i rullstolen, men också rymma människor i tredje stolsraden och framsätena.
Full storlek Van

Full -storlek skåpbilar är de största skåpbilar. Dessa skåpbilar sits typiskt 12 till 15 personer, vilket gör det till ett populärt val för företag och kyrkliga grupper. Samt, musikgrupper som inte har ekonomi att ha råd en buss, väljer ofta en full-size van för sin förmåga att hålla flera personer och rummet har för att transportera utrustning och personliga saker. Till skillnad från en konvertering skåpbilar, full storlek skåpbilar kommer sällan med extra bekvämligheter som matbord och sänkor. En populär full-size van är de fordon i Ford E-Series.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106013.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.