Om Honda Odyssey

The Odyssey är Hondas minivan, först förefalla hos återförsäljarna för 1995 års modell. Som av 2011, är det fortfarande i produktion med tre omdesign i sitt förflutna, varav den senaste inträffade för 2011 modellerna. Familjer uppskattar Odyssey rymlig interiör, finns underhållning och navigation och femstjärniga betyg krasch. Första Odyssey

När Honda vågade sig in i minibuss marknaden 1995 flyttade företaget försiktigt. Den första Odyssey, med bakdörrar som svängas i öppet snarare än glida, såg mer ut som en övervuxen sedan än en riktig minibuss. Men gjorde det erbjudande sittplatser för upp till sju passagerare i tre rader, inklusive en bänk för två i ryggen som viks ner i lastutrymmet för att öka utrymmet för skrymmande laster.
Second Generation

1999, omgjorda Honda helt Odyssey för att göra det till en riktig minibuss i storlek och stil. Det fick 14,5 inches i längd med mer än sex inches i dess axelavstånd, och de bakre swing-out dörrar fick byta till reglagen. För att hantera sin nya bulk, ersatte en 3,5-liters V-6 föregående fyra-cylindrig motor. Bland bekvämlighet artiklar, erbjöd basen LX-modellen elektriska fönsterhissar, lås och speglar, och EX trim nivå lagt makten skjutdörrar. Två konfigurationer för de andra sätesraden var möjligt, antingen separerade med några inches mellan dem eller drivit tillsammans göra en två-passagerare bänk. I ryggen, bänken sitter nu tre passagerare. Vid en tidpunkt Addera ditt Fold-Down Tredje sätesraden

när de flesta minibussar "tredje sätesraden måste skruvas loss och fysiskt avlägsnas från fordonet för att öka lastutrymmet, erbjöd Honda köpare ett praktiskt alternativ i början Odyssey modellerna. I två enkla steg, viks ryggstödet framåt på sitsen, och sedan hela enheten vändas tillbaka in i en brunn i lastutrymmet för att göra en plan yta når upp till ryggen på de andra sätesraden. Manövern krävde inte några verktyg eller exceptionell styrka, antingen, vilket innebar att en sporre-of-the-ögonblick köp av en skrymmande plagg var aldrig ett problem.
Lurade ut Extras

Odyssey rykte för lyx är välförtjänt. En valfri navigationssystem blev tillgängliga för EX-modellen år 2000, och år 2002, anslöt lädersäten och en DVD underhållningssystem listan med alternativ. En redesign under 2005 lagt Touring trim nivå, som erbjöd Läder Interiör, ett uppgraderat ljudsystem med sju högtalare och en subwoofer, och ett förarsäte som memorerade inställningar för två olika förare. För 2006 flyttade Odyssey passagerarkapacitet upp till åtta när Touring trim nivå lagt en mittplats på andra raden. När den inte används, viks denna plats antingen upp till att bli ett centrum brickbord med mugghållare eller stuvas undan i ett i-golvet lagringsutrymme. Efter 2011 redesign, erbjöd den top-of-the-line Touring Elite ett underhållningssystem med en 16,2-tums widescreen-skärm samtidigt kunna köra två separata program sida vid sida.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106007.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.