EZ Tillgång trebladiga Ramp Instruktioner

EZ Tillgång tillverkar produkter för handikappade och rullstolsbundna. Dess trebladiga ramper finns i både 7 - och 10-meters längder för lastning rullstolar i en skåpbil eller bil. Varje avsnitt teleskop ur den föregående tills den når full längd, och drar tillbaka igen för enkel transport. Korrekt montering av ramper ger en säker lastning system för dina nära och kära i rullstol. Saker du behöver
Sax
Visa fler instruktioner
1

Håll en ramp skena höger sida upp med kanalen för rullstolens hjul pekar uppåt.
Sida 2

Tryck på låsknappen på toppen av rampen inåt och dra den övre delen tills låspinnen går in i undre hålet i den övre delen och låses på plats. Den centrala delen är nu synliga. De tre delarna passar ihop och teleskopet ut när du monterar ramperna.
3

tag i mittdelen och dra den uppåt tills låsknappen dyker in det nedre hålet och fäster det. Alla tre delarna är nu synliga och i låst läge.
4

Upprepa denna process för att dra ut den andra rampen.
5

Rest ramperna på din van med den platta delen i toppen. Placera rullstolen vid botten av ramperna och passa in avståndet mellan de två ramperna så att vänster och höger däck passar i rampen kanalerna.
6

Tie ena änden av 36-tums sträng i den vänstra rampen hålet upptill. Dra snöret genom hålet i toppen av den högra rampen och knyta den i en knut. Klipp bort överflödig strängen med sax. Denna åtgärd gör att du kan utrymmet ramperna rätt avstånd från varandra för rullstolen utan att justera dem varje gång du använder dem.
7

isär ramperna genom att hålla var och en upp av mittsektionen med toppen i luften. Tryck på spärrknappen på mittsektionen. Den mellersta delen kommer att glida över den nedre delen. Tryck på spärrknappen på översta sektionen. Den övre delen kommer att glida över den mellersta delen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106005.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.