Hur man använder Navigering på 2005 Town & Country

2005 års Town and Country var en minibuss gjord av Chrysler ovanpå Dodge Caravan chassit. Det erbjöds i framhjulsdrift och fyrhjulsdrift, med ett urval av fyra-och sexcylindriga motorer. Den översta raden trimmar kom också med navigationssystem, så att förarna skulle veta var de var vid alla tidpunkter. Dock kan systemet vara skrämmande till en början att de som är obekanta med GPS-system i allmänhet. Instruktioner
1

Slå på 2005 Town and Country samtidigt i din uppfart. Håll minibuss i "Park" och vänta på att skärmen på GPS-systemet att starta upp. Det är bäst att fördela 15 till 20 minuter innan din bilsemester att programmera GPS-systemet, om detta är första gången du använder den. Det kan också vara till hjälp för att programmera navigationssystemet utan barn i bilen, frågar, "Är vi framme snart?"
2

Tryck på "On"-knappen på vänstra hörnet av systemet och tryck sedan på "Nav"-knappen för att få upp navigeringsmenyn. Tryck på "Destination" och sedan ange gatuadress på den ort som du vill köra. Alternativt kan du välja "sevärdheter" om du ska någonstans välkända, liksom flygplatsen eller köpcentret. Om du lägger in adressen, tryck på "Enter" när du är klar med i informationen. Tryck "OK" när bekräftelsemeddelandet visas på skärmen.
3

Titta på kartan för att se till att destinationen är korrekt innan man övergår till "Drive". Börja köra mot din destination och lyssna på instruktionerna läses upp din minivan högtalare. Vägen kommer också att visa upp som en linje på skärmen med en stjärna i slutet att utse slutdestinationen. Om du missar en sväng, inte panik, GPS-systemet kommer automatiskt att omdirigera och ge dig nya riktningar. Skärmen visar också pilar som pekar på de kommande svängar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106000.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.