Så tillbaka locket tanklocket på en Dodge Minibuss

tanklock täcka dörrar är utsatta för många olika hot under hela livslängden på din bil. Om du råkar lämna dörren öppen efter tankning, kan den skadas genom att slå ett fast föremål, eller kraften av vinden kan orsaka gångjärnen för att lossa. Ibland dessa dörrar också blivit anfrätt av slarvig bränslepåfyllning, eftersom utspillt bränsle kan äta igenom färgen skapar en ful utseende. Om du befinner dig i behov av ett nytt tanklock lucka, kan du byta ut det själv om du har grundläggande kunskaper bilverkstäder och några verktyg. Saker du behöver
ren trasa
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna tanklocket täcka och lämna det så långt öppet eftersom gångjärnen tillåter.
2

Avlägsna tanklocket från bränslet intag röret genom att vrida den i en moturs rörelse och ställa den på sidan. Detta ger lättare tillgång till bultarna som håller locket tanklocket på plats. Saker en ren trasa i bränslet insugningsröret för att innehålla bensinångor och förhindra att något från att falla in i röret. Addera 3

Lokalisera de två bultarna som håller skyddsgas locket på kroppen av fordonet. Ta bort dem med en hylsnyckel.
4

Montera den nya gasen dörren mössa lock i samma position som den dörren du bara bort och se till att den är i linje med tanklocket luckan öppnas.

5

Installera och dra åt de två bultarna för nya lucka med en hylsnyckel. Ge locket en fast bogserbåt för att se till att den sitter ordentligt och är ordentligt fäst.
6

bort trasan från bränslet intagsöppningen sätter tanklocket i röret öppningen och dra den på plats. Stäng gasen dörren cap skal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105985.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.