Hur man bogsera med en 2001 Ford Windstar

Vissa modeller av 2001 Ford Windstar kom utrustad med en dragkrok för att möjliggöra bogsering. För att bogsera med minibuss du behöver för att ta vikten för släpvagnen hänsyn för att inte överanstränga motorn och riktigt koppla släpet till dragkrok. Dessutom driver 2001 Ford Windstar samtidigt drar en släpvagn är annorlunda än normal körning, och du måste ta dessa skillnader i beaktande för att behålla din säkerhet på vägen. Instruktioner
1

Beräkna släpvagnsvikt, inklusive alla poster i eller på vagnen, för att avgöra om din 2001 Ford Windstar kan hantera den extra vikten. Ford Windstar har en 3.8L motor och kan dra upp till 2000 pounds. Ta bort objekt från släpvagnen om din uppskattning vikt släpet överstiger 2,000 pounds.
2

Tillbaka 2001 Ford Windstar upp till släpvagnen så skumt vilar nedanför den anslutande bit på framsidan av släpvagn . Du kan behöva en andra person som hjälper dig vid backning för att säkerställa skumt är under trailern läppen. Om släpet är ännu inte laddas och skumt är inte direkt under läppen, kan du lyfta ofta framför vagnen och justera den så att den passar över skumt.
3

Turn veven på släpet uttaget fram emot att dra in stålar och sänka släpvagnen läppen på skumt. Fortsätt att sänka uttaget tills läppen vilar helt på dragkroken.
4

Dra tillbaka på släpets låsvredet ligger på trailer läpp och skjut säkerhetsnål genom hålet i handtaget för att låsa den på plats.
5

Haka de två kedjorna trailer säkerhetsverktyg för att hakarna på vänster och höger sida av problem. Korsa kedjorna under trailern läppen så att den vänstra säkerhetskedjan fäster höger krok på skumt och krok rätt säkerhetskedjan till vänster dragkrok.
6

Koppla vagnen lätt tråden i pluggen som finns under 2001 Ford Windstar stötfångaren.
7

Placera Windstar växelspaken i "D" läge vid körning på plana ytor eller på ytor med små böjelser eller ändelser. Placera växelspaken i "2" när du kör upp eller ner branta vägar för att minska belastningen på motorn och bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105984.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.