Hur man gör en minibuss Rullstolsanpassat

Göra en minibuss rullstolsanpassad är en process i flera steg som kräver ett visst mått av planering. Inte alla minibussar kan omvandlas till rullstolsanpassade minibussar. Minibussar måste ha ett sänkt golv, generellt tillåter cirka 57 inches vertikalt, för att ge den ytterligare höjden av rullstolsbundna passagerare. Om din van inte har denna mängd takhöjd, kan en professionell släppa golvet för att möjliggöra omvandling. Ytterligare steg för minivan konvertering inkluderar fästa en infart och ge säkerhetslås för rullstolsburen passagerare. Saker du behöver
Drop-golv minivan
Anpassat bilramp
Drill
Eye-krokar
Tie-down kit
Tie-down spår
Visa mer Instruktioner
Förberedelser
1

bort de mittersta sätena från din minibuss om du planerar att använda en sida-infart. De flesta minibussar möjliggör enkel sits bort genom att dra upp en spärr som ligger på golvet i skåpbilen.
2

bort baksätet från din minibuss om du planerar att använda en bakre-post rullstolsramp. Addera 3

Mät höjden på din minibuss från marken och bredden på din minibuss dörr.
4

Köp en ramp rullstol fordon som passar specifikationerna för ditt fordon. Om du planerar att installera en bakre ramp, köpa en ramp med förlängare för att kunna rensa stötfångaren. Addera Installera Ramp
5

Open antingen den främre eller bakdörr på din minibuss och avlägsna smuts och skräp från runt dörröppningen.
6

Drop eye-krokar i golvet i skåpbilen, på samma avstånd från varandra som bredden på ramp du installerar. Mest tillverkade rullstolsramper levereras komplett med skräddarsydda eye-krokar för att fästa rampen till fordonet.
7

Fäst rampen för ögat-krokar med inbyggda fästen, och fäll ut rampen. Mest tillverkade ramper kommer med en fjäder-monterat system för att möjliggöra enkel vikning och transport.
Installera Anpassat Tie-Downs
8

Mät avståndet från framsidan av rullstolen till baksidan, eller placera rullstolen i fordonet och markera avståndet från framför hjulen på baksidan.
9

Placera ett spår montering på framsidan av hjulet och fäst den i bottenplattan på bilen med en borrmaskin och skruvar. Mest tie-down kit kommer med ett spår montering och motsvarande skruvar.
10

Upprepa Steg 2 för baksidan av rullstolen.
11

Fäst tie-down bandet till spåret genom att sätta bandet krok i ögat av spåret och säkra den. Gör detta med de främre och bakre spår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105982.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.