Nissan Pathfinder Problem Transmission

Nissan Pathfinder infördes 1986 , det är en medelstor SUV som är byggd på ett lastbilsflak . Den 2011 Pathfinder erbjuder många terrängegenskaper och är tillgänglig med fyrhjulsdrift . Även överföring problem är ovanliga i de flesta årsmodeller , var 2005 Pathfinder benägna att automatisk växellåda misslyckande . Identifiering

Om Automobile hemsida visar att det vanligaste transmission problem med 2005 Pathfinder är överföring misslyckande . Den främsta orsaken till denna överföring misslyckande är ett trasigt element som läcker kylvätska i transmissionen . Fortsatt läckage orsakar kylarvätska och transmissionsolja att blanda , vilket skadar transmissionen .
Symtom

Tecken på överföring misslyckande kan ses i ett antal områden under körning . Ett stort symptom är svårigheter vid växling , vilket kan åtföljas av "slip " ljud . Du kan också känna vibrationerna kommer från den främre änden av Pathfinder .
Solution

Du kan ha rätt till en kostnadsfri reparation om du inte har överskridit Nissans 60.000 mil Powertrain garanti . Tyvärr är kylaren ersättning omfattas inte och kommer att kosta ca $ 676 för delar och arbete under 2011 . Om överföring reparation inte täcks av garantin , uppskattar Auto MD kostnaden för att ersätta en automatisk växellåda på $ 3800 för delar och arbete .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105977.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.