Hur Dra en släpvagn med min Chrysler Town & Country

Förmågan att dra en släpvagn med din Chrysler Town & Country avsevärt bidrar till mångsidigheten av ditt fordon. Oavsett om du är bogsering ett litet verktyg släpvagn, en båt eller en husbil, måste du vara extra försiktig släpet är ansluten korrekt. Du måste också se till att släpet lastas jämnt, som en släpvagn som är tung att ena sidan kan orsaka instabilitet vid bogsering och kan orsaka trailern till spets eller väva i trafik. Instruktioner
1

uppmärksamma de motortemperaturmätare, speciellt vid körning i varmt väder eller uppför branta stigningar. Chrysler säger motortemperaturmätare kan indikera en högre temperatur än vanligt. Detta beror på att motorn och växellådan arbetar hårdare på grund av den ökade vikten bilen drar. Om nålen överskrider den övre gränsen för det normala arbetstemperatur och går in i den heta zonen, dra över och förvandla din bil utanför. Körning med en överhettad motor eller växellåda kan orsaka allvarliga skador.
2

Öka avståndet mellan dig och bilen framför dig. Den extra tyngd bakom dig från släpvagnen innebär att det kommer att ta längre tid för dig att sluta. Undvik racketen på bromsarna, eftersom detta kan orsaka Town & Country och släpvagn för att vikas in och orsaka en olycka. Lämnar ett ökat avstånd kommer även att låta dig att gradvis sakta ner och minska risken bromsarna överhettas och misslyckas.
3

stadigt greppa ratten och kör i en jämn linje och undvika skruvat in och ut i trafiken. Plötsliga förändringar i styrningen kan orsaka överskott gungning i trailern och kan leda till att du förlorar kontrollen över din Town & Country.
4

Ta din tid att få vart du ska. Ökad hastighet inte bara avsevärt minska din bränsleeffektivitet vid körning med släpvagn, men det kan också öka trailer gungning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105969.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.