Problem Med Windstar vindrutespolarens Pump

infördes 1994, var Ford Windstar en framhjulsdriven minibuss med en fyra-växlad automatisk motor. Den tillverkades fram till 2003, då den ersattes av Freestar. Även om Windstar är inte längre bör Windstar ägare vara medveten om elektriska problem som kan uppstå. I synnerhet lider den Windstar från ett defekt vindruta bricka pump och brickan motor, som styr pumpen. Bricka Pump

Auto påminner För konsumenter visar att många Windstar förarna rapporterade fall av spolarpumpen misslyckande. Symtom på en misslyckad bricka pump är icke-fungerande vindrutetorkare och inte kunna spruta spolarvätska på vindrutan. Reparation Pal beräknar att kostnaderna för att ersätta spolarpumpen på $ 223 till $ 283 för delar och arbete (som av January2011).
Bricka Motor

Bortsett från Spolarpump frågor, National Highway Traffic Safety Administration visar att många Windstar Vindrutetorkare problem uppstå på grund av en felaktig tvättmaskin motor. Brickan Motorn innehåller pin-format hål på omslaget, vilket gör att spolarpumpen läcka inuti. Överskottet spolarvätska förorenar motorn leder till misslyckande. Kostnad för en ny motor beräknas på $ 176 till $ 239 för delar och arbete (i januari 2011).
Recall

spolarmotorn defekter ledde till Ford Motor företag som utfärdar en återkallelse på nästan 600.000 Vindrutetorkare /spolare motoriska enheter på 1999-2001 modeller. Förutom de stift-size hål på motorns locket, indikerar minns också att en strömställare placerad i motorn kan fungera felaktigt, vilket resulterar i att motorn överhettas. Om ditt fordon numret är på återkallelseförteckning du inte kommer att debiteras för reparationer på grund av en trasig tvättmaskin pump eller motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105968.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.