Hur du anpassar en 1966 Econoline Van

Den 1966 Ford Econoline van är en traditionell skåpbil från pre-minivan eran. Dessa skåpbilar är kända för sin brist på fönster i lastutrymmet och särskilja sig från de mönster påverkas av Dodge Grand Caravan och liknande familj-centrerad minibussar. 1960 eran Econoline van kan vara en bra grund eller modifiering som dess öppna lastutrymmet medger mycket utrymme för anpassning. Dessa skåpbilar använder standardiserade komponenter från Fords lastbil bin, så delar alternativen är nästan obegränsade. Instruktioner
1

Måla en personlig väggmålning på baksidan-panel för din 1966 Ford Econoline van. På 1970-talet var det relativt vanligt att folk airbrush kulisserna på detta område i sina skåpbilar och det är fortfarande en livskraftig metod för att anpassa din bil. Tänk på något du gillar, såsom mountainbike eller rida hästar, och har en konstnär professionellt rendera en scen för att passa dig.
2

Slipa alla kromdetaljer och måla delarna, samt plastnät grill. Måla dessa delar för att matcha kroppen färgen på din van att göra ett enhetligt utseende som kommer att likna mer moderna skåpbilar. Om du målar dessa accent bitar i en färg som matchar en dominerande färg från din väggmålning, i motsats till den allmänna kroppen färg, kan det knyta verkligen färgsättning tillsammans och skapa en mycket anpassad och professionella estetiska.

3

Installera ett ljudsystem i din 1966 Ford Econoline van. Detta van har massor av utrymme i den så att du kan ta emot riktigt stora sub-basar och förse dem med rummet behövs för maximal ljud potential.
4 mattor

Install längs väggarna och golvet i bilen om den inte redan har det installerat. Denna mattan kommer att absorbera en del av ljudet från dina sub-woofers, förhindrar skrammel och ger fina akustiska fördelar.
5

Installera praktiska rack för din utrustning insidan av din van. En av anledningarna du förmodligen köpt en van var för dess praktiska. Lägg lasthållare för saker som cyklar, skidor och gitarrer för att göra interiören i din Econoline van tydligt yours.
6

Installera en shag matta eller "kärlek" pärlor i tredje dörröppningen av din Econoline van. Att göra detta ger en nostalgi värde som håller din vintage van fast rotad i sitt 1960 ursprung.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105967.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.