2003 Ford Windstar AC problem

infördes 1994 , var Ford Windstar en fyrdörrars minibuss med en fyra - växlad automatisk motor . År 2003 var det Windstar ersättas med namn och omgjorda Freestar . Eftersom Windstar inte fick några större ändringar i det slutliga årsmodell , upplever det liknande elektriska problem som i tidigare modeller , inklusive A /C frågor . Ingen kall luft

vanligaste rapporterade A /C frågan med 2003 Windstar är det A /C inte blåser kall luft . CarComplaints.com förarna angav främst den bakre A /C inte fungerar , även om problemet kan uppstå i fronten också.
Inställningar

Andra förare visade att , även om Windstar s A /C fungerar intermittent , det gör det inte fungerar på alla inställningar . Drivrutiner på CarComplaints.com rapporterade att A /C fungerar bara på den högsta inställningen .
Solution

Repair Pal indikerar att Windstar drivrutinerna först bör få en A /C diagnos innan någon större reparation . Uppskattat $ 71 till $ 91, gör en A /C diagnos mekanik för att återskapa dina bekymmer i en butik inställning . Den vanligaste lösningen för en icke - fungerande A /C är att ersätta A /C kompressor , som kostar ca $ 599 i $ 778 för delar och arbete .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105964.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.